ilginç, degisik bir film,, biraz çocuksuluk var ewet, saçma sapan hikayeler daha dogrusu masallar anlatan bir amcanin ogluna da yillar boyunca bu muameleyi yapmasi ve oglunun beni bile ciddiye alip gercekleri anlatmiyor diye babasindan nefret etmesi , ama filmin sonunda aslinda hersey masal degilmis gerçeklik payi varmis gibi bir sonuca varilmasi,, iyi güzel de o kadar saçmaligin gerçek olduguna inanmak da zor geliyor açikçasi... çocuk filmi gibi olan kismi da bu zaten
başyapıt diyenler hiç başyapıt görmemiş bence.Baştan sona masal gibi bi film.Nasıl bu kadar puan alıyo anlamadım.Vasat bi film bence bu puanı kesinlikle haketmez.Bütün film boyunca adam masal anlatıyo sanki.
buradaki yorumlara göre izlediğim ve beni en fazla hayal kırıklığına uğratan film. bom boş bir film, bitirebilene helal olsun, bitincede eee ne bu şimdi diyorsunuz. kesinlikle uzak durun derim.
Puanına aldanıp izledim.. filmi izleyince 1 puan verdim ama bu 1 puan bile fazla daha düşük puan olmadigindan bu puani vermek zorunda kaldim...Bu film nasil bu puani almiş anlamak güç acaba 15 yaş altindakilermi bu puanlari vermiş merak ediyorum..