Aykut Enişte 2
3,9

Emre Balcı
Emre Balcı

19 Aralık 2021 tarihinde eklendi
çok iyiydi ama biyerden sonra yok anasını dedim
Dilek Yılmaz
Dilek Yılmaz

25 Aralık 2021 tarihinde eklendi
İlki de olmak üzere ikinciside son yıllarda ailece zevkle izlenecek bir yapım olmuşEmeklerine sağlık
Mehmet Karaduman
Mehmet Karaduman

10 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Aykut Enişte 2 ne zaman çıkacağını bilen varmı yada çıktı mı 2. filmi bilen varsa yazabilirmi bana Cem Gelinoğlu'nun filmlerini çok seviyorum
beratazar
beratazar

4 Aralık 2021 tarihinde eklendi
1. film gibi efsane film olmuş.Kadrosuna kadar herşey harika 3. bekliyoruz yeni enişte eklemek çok iyi olmuş bütün ekibi tebrik ediyorum
NuriCan Acar
NuriCan Acar

7 Aralık 2021 tarihinde eklendi
İlk filmi daha çok beğensem de bu film de çok güzeldi. Olaylar bir yerden sonra aşırı karışıklığa girdi.
Talha Bestami
Talha Bestami

16 Aralık 2021 tarihinde eklendi
1'den sonra cok bekledim ve gerçekten beklediğime değdi. Hakan Yılmaz ekstra bir yenilik getirmiş. Cem gelinoglu na ve ekibine başarılar dilerim. Ve umarım devamı gelir bu şekilde
Sevgi Özlem Demirbaş
Sevgi Özlem Demirbaş

27 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Aykut Enişte yi belki 10 kere izledim Netflixte. 2'yi çıkar çıkmaz izlemeye gittim. Birçok kişi 1 daha komikti diyor ama ben bunu daha komik buldum. Son zamanlarda bu tarz filmlere ihtiyacımız var. Kesinlikle tavsiye ediyorum gidip izleyin.
Murad Özcan
Murad Özcan

8 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Film muhteşem fragmandan kaynaklı bir ön yargı vardı ama çok keyifli tadında olmuş argo ivedikten hep aynı tipleme cem yılmazdan şahanın sıkıcı ege filmlerinden çok üst seviye bir beyaz perde çok beğendik tavsiyemdir.
Ceren Akbulut
Ceren Akbulut

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
ailecek gittik filime ve mükemmeldi! Okadar güldük ve eglendik ki! gercekten hepimizin böyle bir filime ihtiyacımız vardi. Emegi gecen herkese binlerce teşekkür ederiz. Çok güldüren, anlamlı ve eglenceli bir filim!!
ᗰᖇ ᕼᗩᑎ
ᗰᖇ ᕼᗩᑎ

8 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Gözümüz yollarda kaldı aykut eniste 2 çıksın diye.keşke öyle kalsaydı. Bu filmi beklentileri karşılamadığını düşünüyorum. Daha iyi olabilirdi.
Epic Games
Epic Games

15 Mart 2023 tarihinde eklendi
Maalesef ilk filme göre çok sönük kalmış.İlk filmin enerjisi bu filmde yoktu, ilk filmde hemen hemen film boyunca mutlaka birkaç kez gülmeme rağmen bu filmde hiç gülmedim.
İlk filmde kendi hatası yüzünden dükkanı soyulan ve sigortadan para alamayacak olan aykut, sırf sigortadan para alabilmek için kırk takla atıyor yalan söylüyor, aynı anda birsürü insanı kandırıyor ama ne alakaysa 2. filmde aykut karakteri birden bire dünyanın en masum, en saf karakteri olmuş. İlk filmde genelde hiçbir şeyi anlamayan, olaylara şaşırıp bakan ama yinede filme komiklik katan aile 2. filmde resmen figürandan öteye gidememiş. Hakan yılmazın filme katılması güzel olmuş ama gereksiz derecede fazla sahnede rol almış. Yine aynı şekilde azeri gelin de hiçbir sahnesi komik olmamasına rağmen filmin yarısını kaplıyor. Olay örgüsüne bakacak olursak film kalan son 20 dakikaya kadar sürekli olayların karışması ve kör düğüm olmasıyla geçiyor, son 20 dk kala olaylar aniden şak diye yoluna giriyor. Film boyunca olayların sürekli kördüğüm olması sonra aniden çözülmesi hikayenin akışını bozuyor. Filmin süresi de gereksiz derecede uzun, 2 saat film. İlk film hem 10 dk daha kısaydı hemde olaylar çok daha akıcı olduğu için insanı bunaltmıyordu. Yani yinede ailecek oturulup izlenecek bir film ama keşke ilk filmdeki gibi bol bol güleceğimiz sahneler olsaydı.
mert Karakaplan
mert Karakaplan

8 Aralık 2021 tarihinde eklendi
İğrenç ötesi bir filmdi kesinlikle izlemeyin ....................................................
...
Göksu Türkdoğan
Göksu Türkdoğan

11 Aralık 2021 tarihinde eklendi
En az ilk filmi kadar sıcacık,komik,eğlenceli ve bu sefer duygusallığın ön plana çıktığı harika bir film olmuş.Emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekir devamını heyecanla bekliyoruz.
Eleştirmen
Eleştirmen

11 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Film oldukça başarılı. İlki de güzeldi. Ailenizle birlikte izleyebileceğiniz, güldüren, azıcık da düşündüren güzel bir film olmuş. izlemenizi tavsiye ederim.
Erhan Gülçimen
Erhan Gülçimen

11 Aralık 2021 tarihinde eklendi
1. Seri guzeldi. Bu seri yerlerde arada cıktım birdaha girmedim vasat.................................