Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?
2,6

Necmettin K.
Necmettin K.

16 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Ne komik ne dokunaklı ne anlamlı.REZALET bir yapım,sırf atmosfer için arka plana üç beş para harcamakla film yapılmaz.Bundan sonra 4+puanı görmeden ye filmi İZLEMEM !
Orhan
Orhan

14 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Nasıl boş filmdir bu böyle! Neden yapılmış anlamadım? her zaman ki yılmaz kurnazlığı nasıl olsa merak edip biraz bakıcaklar he buda bana yeter.. bir kadın var devamlı diyor ki sen hiç ateş böceği gördün mü, filmin başından sonuna kadar karşısına kim çıkarsa bunu soruyor! Bu!.... deliha rakip bi film..
Muhammed Sakin
Muhammed Sakin

13 Nisan 2021 tarihinde eklendi
beğenmedim. tanrı ile konuşma sahnesi ise aşırı garipti. dini bilen birinden yardım alınabılırdı. dışarda elini uzatsan birine denk gelinir
Esra Göktepe Akıncı
Esra Göktepe Akıncı

13 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Bitiremedim. Dayanamayıp kapattım. Çok sıkıcıydı. Başrol role giremedi bence duygu alamıyorsun malesef 
Ismet SENCAN
Ismet SENCAN

12 Nisan 2021 tarihinde eklendi
bosa vakit kaybi sonunu gormeden kapattim. ecem erkekli oyunculugu guzel basarilarinin devami dilegiyle
Zeynep Şahin Albay
Zeynep Şahin Albay

11 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Kesinlikle boşa gecen 1 saat 50 dk filmdeki hic bir duyguyu hissedemedik. Arada verilmeye calisilan siyasi mesajlar ise cok yersiz olmus.
İdil Gazali
İdil Gazali

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

11 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Kadın haklarından bahsediyoruz ama Devrim Yakut'un:"Kocan seni dövmüs bunun icin mi ayrıldın." demesi şidetti meşru kılmış.
Gizem Tarım
Gizem Tarım

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

10 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Çekim açıları, kadro ve platform çok fazla umut vadediyor ama korkunç bir filmdi sonunu zor getirdim