Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?
2,6

Betul O
Betul O

11 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Maalesef begenemedim..Çok sıkıldım izlerken. Ateşböceklerinin bi esprisi var beklentisiyle izledim spoiler:
ama filmin sonunda onunla ilgili bir açıklama da geçmedi. Bir de Gülseren karakterinin yaşlı hali ;görünüm olarak iyi yaşlandırılmış fakat ses 30 yaşında :/ Bu sebeplerden dolayı sıkılarak izledim
Büşra Dalkıran
Büşra Dalkıran

11 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Hayal kırıklığı. Gülseren karakterinde oyuncu seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum. Hikâye etkilemedi. Dönem filmi olarak çok daha dokunaklı filmler gördük. Komedi kısmına bakarsak o da pek eğlenceli değildi. Yılmaz Erdoğan her zaman yapılan skeçlerde önerme ne diye sorar. Ben de bu filmdeki önermeyi pek anlayamadım açıkçası. Gülseren zeki ve küstah bir karakter olarak karşımıza çıkıyor ama şu unutulmamalı ki küstah karakterler başrolde her zaman tutunamaz. Benim için boşa geçen bir zaman oldu. Çok çok boş vaktiniz varsa izleyin.
Gungor Arslan
Gungor Arslan

11 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Saçma bşr film sorarlarsa konu olarak bunu tavsiye edwbilirsiniz alakasız saygısız konular karışık Kalemi almış eline yazyim demiş filmi
Samet Yalcın
Samet Yalcın

10 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğan adına güvenerek sonuna kadar izledim ama kesinlikle zaman kaybı. Tahammül sınırlarımı zorladı kapatmamak için çok direndim.
Gossdee
Gossdee

10 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Tam bir hayal kırıklığı. Yılmaz Erdoğan hayranı olarak izlediğim en kötü Yılmaz Erdoğan filmi diyebilirim. Oyuncu kadrosu çok güçlü olduğundan ilk fragmanı yayınlandığında izlemeyi kafama koymuştum. Üzülerek diyorum zaman kaybı.
Nilgün Ünalan
Nilgün Ünalan

10 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Hiç begenmedim. Komik de bulmadım, dokunaklı da. Zeki ya da komik olmak, saygısız olmayi mi gerektirir?
Belgin B
Belgin B

9 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Demet Akbağ’dan sonra izlemek ve benimsemek çok zor oldu. Tiyatrosundan sonra hiçbir duygu geçmedi maalesef. Yanlış bir oyuncu seçimi olmuş Gülseren karakteri. Yine de emeğinize sağlık...