Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?: en yeniler yorumlar
Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?
2,6
Lsnrtk
13 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Kötü yorum yapanların ya anlaması kıt ya sığ görüşlüler ya da elleri çarptı. Oyunculuklar ve bende uyandırdığı hislerle hakikaten güzel ve defalarca izlediğim bir film. Ben hakikaten çok beğendim. Mutlaka izleyin.
Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İzlerken çok duygulandım. Ecem Erkek harika bir oyuncu. Oyunculuğuyla beni filmin içine hapsetti resmen. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Başarılar dilerim.
"Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? " filmi çok beğendim, son yılların özgün, başka yerden kopya edilmemiş en iyi filmlerinden, Yazarı Yılmaz Erdoğan'a, yöneten Andaç Haznedaroğlu'na ve tüm oyuncularına, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki sizin gibi değerler var, unuttuğumuz, farketmediğimiz, farkında olmadan yaptığımız hataları bize yansıttığınız için de ayrıca teşekkürler...
Mükemmel bir film sadece anlamak ve hissetmek lazım. Gülseren rolü çok gerçekçi di ki yılın en iyi kadın oyuncu ödülünü kesinlikle hak ediyor. İzlerken kimse tarafından anlaşılmayan bir genç kızın hayatını düşünmenizi tavsiye ederim.
Açıkçası ben filmi gayet beğendim kötü olduğunu söyleyenleri de hiç anlamadım yer yer güldüm duygulandım iyi geçirdiğini düşünüyorum oyuncunun güzeli bir iş. Tiyatrosunu da izlemek istiyorum
1950 lerden 2000 lere bir dönem filmi.. On numara duygusal film.. Anlayana.. Anlamak için ruh gerek… sürükleyici on numara yılmaz erdoğan dönem filmi..
Mükemmel, dikkat çekici bir film. Uzun bir zamandan beri en iyi izlediğim film bu. Aktörler çok iyi oynuyorlar. Yılmaz Erdoğan kusursuz bir şekilde yazdı.
Tiyatro versiyonunu izlemedim. Ama önemli de değil. Bir film izledim ve başarılı bir filmdi. Türk film ya da dizi takip etmem pek ,izlemeye değer bulmadığım bir çok yayında filmler var. Konusu, oyunculuk, filmde hayatın akışı, bazı konulara içeriden (olayın içinden) bakış, empati, samimiyet, duygular.. severek izledim.
Yılmaz Erdoğan'a yakışmayan bir film olmuş. vermek istenilen bir mesajı olabilir evet bir derinliği de olabilir fakat. önemli olan izlerken yeri geldiğinde duygusallığı da komediyi de izleyiciye aktarabilmelisin. ben ne gülebildim ne de hüzünlenebildim. ecem erkeğin yaşlılık halinde çıkan ses facia. zeki kadın imajı facia o kadının zeki olma ihtimali yok ne hazır cevaplarında ne de ukalalığında görebildim dua sahnesi zaten kurduğu cümlelerin zeka yaşının 5 olduğunun göstergesi.. ve filmde her şeyi tahmin edebilyosunuz spoiler: devrimci gencin 2 dk sonra kurşun yiyeceğini bile sen küçüksün daha demesinden belliydi.. lütfen film yapmak için film yapmayın...