Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?
2,6

Kurtoglu26
Kurtoglu26

16 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Dindarlar sahtekardir bencildir ahmaktir konusunu filmin içinde güzelce işleyen bir film ayrıca Solcular, komünist ler okur akıllıdır karizmadir davaları vardır ve bu uğurda ölürler...Yılmaz Erdoğan dan ummadığım bir iğrençlik. Yaşlılık makyajı berbat. Zekilik ile terbiyesizliği aynı kefeye koyma gayreti de cabası. Engin Alkan Çok iyiydi.yilmaz Erdoğan'ın oynadığı birkaç dakikalık sahne de komikti.
murat.aren
murat.aren

11 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Çekim planları muhteşem ancak Konunun sığ olmasından dolayı yeterince tat alamadım. Sonuç olarak diyebilirim ki ; Hikayeniz sağlam değilse istediğiniz oyuncuyu oynatın ya da istediğiniz ileri teknolojiyi kullanın Olmuyor !!!
hamsi tava
hamsi tava

13 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Ne cok iyi ne cok kötü. Keske bu kadroyla komedi filmi cekselermis daha iyi. Sinemaya gidip izlemelik degil. Hatta sinema degilde film desem yerinde olur. Boş zamanin varsa neymis acaba bu film dur bi izleyim tarzinda filmdi.
TC Belgin Levent Ç.
TC Belgin Levent Ç.

17 Nisan 2021 tarihinde eklendi
spoiler:
kız isteme sahnesi ve Yılmaz Erdoğan’lı işe girme görüşmesi dışında filmden keyif almadığımı söylemeliyim.Sanki bir film değil de tiyatro oyunu izledim.Başroldeki Gülseren karakteri ile bağ kuramadım,çok ukala ve küstah geldi bana.Ancak dekor,evdeki mobilyalar,dönem giysileri ve renk seçimleri bence çok başarılıydı.
yaşar tolga yalçın
yaşar tolga yalçın

6 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Vasat bir film olduğunu düşünüyorum. Yaşlandırma, ses vs olmamış. Uyku öncesi vaktiniz varsa izlenebilir.Çok birşey beklemeyin.Emeği geçenlere yinede teşekkürler.
Barış Arslan
Barış Arslan

11 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
başrol geveze ve isyankar. Başka bir özelliği yok. Hayal aleminde sizofrenik sanrılarla yaşıyor. Çok fazla üzülenecek br tarafı yok. çarpmayı kafasından yapabilmesi seyirciyi etkileyecek bir özellik değil. Sıradan bir karakter. Hiç birsey başaramamış, annesinin dizinin dibinde oturmuş. Film, Beklentiyi karşılamaktan çok uzak.