Mesut Ozan
10 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Oyunculukları, müzikleri, masalsı yapısını çok beğendim . Başroldeki Ecem hanıma yılın kadın oyuncusu ödülü bence verilmeli çok ama çok sevdim karakteri ve o karakteri yansıtış şeklini . Tüm oyuncuları canı gönülden tebrik ederim . Yılmaz Erdoğan'nın kalemini övmeden olmaz gerçekten çok güzeldi. Bol izlenmeler diliyorum...
Demet Akbağ'dan sonra olur mu?diye düşünmüştüm.Olmuş..Çok beğendim..Ecem Erkek harikalar yaratmış,Yılmaz Erdoğan'ı ve tüm ekibi kutlarım.Seviliyorsunuz..
Kesinlikle harika bir film olmuş diyebilirim. Yine BKM oyunculuğu iş başında kadrodaki konuk oyuncularda çabası hepsinin emeğine saglik başta senarist olan Yılmaz Erdoğan elbette... hepinize kocaman yürek dolusu alkışlar....
1950 lerden 2000 lere bir dönem filmi.. On numara duygusal film.. Anlayana.. Anlamak için ruh gerek… sürükleyici on numara yılmaz erdoğan dönem filmi..
"Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? " filmi çok beğendim, son yılların özgün, başka yerden kopya edilmemiş en iyi filmlerinden, Yazarı Yılmaz Erdoğan'a, yöneten Andaç Haznedaroğlu'na ve tüm oyuncularına, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki sizin gibi değerler var, unuttuğumuz, farketmediğimiz, farkında olmadan yaptığımız hataları bize yansıttığınız için de ayrıca teşekkürler...
Tiyatro versiyonunu izlemedim. Ama önemli de değil. Bir film izledim ve başarılı bir filmdi. Türk film ya da dizi takip etmem pek ,izlemeye değer bulmadığım bir çok yayında filmler var. Konusu, oyunculuk, filmde hayatın akışı, bazı konulara içeriden (olayın içinden) bakış, empati, samimiyet, duygular.. severek izledim.
Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İzlerken çok duygulandım. Ecem Erkek harika bir oyuncu. Oyunculuğuyla beni filmin içine hapsetti resmen. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Başarılar dilerim.
Kötü yorum yapanların ya anlaması kıt ya sığ görüşlüler ya da elleri çarptı. Oyunculuklar ve bende uyandırdığı hislerle hakikaten güzel ve defalarca izlediğim bir film. Ben hakikaten çok beğendim. Mutlaka izleyin.