fosit
29 Nisan 2004 tarihinde eklendi
EveT Çocuk filmi olduğu için yetişkinleri sıkabilir, Görsel yöndende benzerlik dikkatimi çekmedi,,, ama olabilir, aşağıda birisi yorum yapmıştı silinmiş ben kendi yorumu o kişiye yapmıştım yanlış anlaşılmasın,, Saygılarımla,,..
çocuk filkmelerine bayıldığım için bu fimi izledim sizde seviyorsanız gerçekten tavsiye ederim neden deerseniz bir çocuk filmi için gerçekten çok güel keisnlikle kötü değil ama herkes benim adaer ii bulamaz sonuçta ben çocuk filmleriniş çok seviyorum asla sıkıldım diye düşünmöedim
peter panı oldum olası sevmişimdir.bu romanı güzel kılan şey wendy ile peter için bilindik sonsuza kadar mutlu yaşamışlar lafının olmamasıdır.eğer öyle olsaydı cinderella ve pamuk prensesten pek bir farkı kalmazdı.bu hikayeyi seviyorum
cooooooooooooooooooooooooooooook güzel bi film. belki 100000 defa seyrettim . çirkin diyenlerin artık film zevki kalmamış.herkes seyretsin.her yaş grubuna uygun .ayrıca jeremy e o kız çirkin kız hiçç gitmemiş.güzel bi kız olsaydı.hatta kız olmasaydı daha güzeldi.(saka tabiki)