tahaakyurekli
27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kimi yapımlar vardır (pearl harbor)sağlanılanyüz milyonlarca dolar para ve sınırsız mekan stüdyo imkanına rağmen insanda olmamış duygusu yaratır.bu film ise söylemek istediğini sadece 80 dk. da telefon kulübesi gibi dar ve yaratıcılığın kısıtlı olabileceği bir mekanda gayet güzel ve antiklişe tavırla aktarıyor.süper film
Filmi DVD'den izleme fırsatı buldum. Filmi beğendim, konu ilginç oyunculuklar güsel. Filmde gerilimi ve merakı iyi ayarlamışlar hatta bazı yerde duygusallık tavana vuruyor diyebiliriz. En kötüsü filmin kısa olması öyle 90 dk olduğuna bakmayın..
ya basit bütçeli bi film çok şey beklememek lazım bi kulübe bi adam birazda kalabalık işte bu kadar zaten 80 dak fln sürüyo ya zaman geçirmek için ideal ama çok şey beklemeyin
joel schumacher ``den usta işi bir gerilim filmi.Sadece bir telefon kulubesi ve çevresinde geçtiği halde hiç sıkmayan soluk soluğa izlenen film harika bir senaryo,kurgu ve görüntülere sahip.Ve Collin Farrell.... Kulübede ölümle burun buruna gelen Stu'nun kabusunu,heyecanını,korkusunu,çaresizliğini mükemmel yansıtıyor.Yılın en iyi gerilim filmi. Sakın kaçırmayan.
sadece 72 dakika süren bu kısa filmde anlatılmak istenen konu bence çok sığ ve sıkıcı.bir kere bu film konu olarak testere 1'e çok benziyor bence.tek farkı onda kan ve işkence vardı bunda ise yok.bu film testere'nin kulübeye uyarlanmış değişik bir versiyonu gibi adeta.testere lakaplı seri katil kurbanlarını hayatın değerini anlamaları için bir yere hapsediyordu.onları esir alıp yapmalarını istediği her şeyi ,sevdiklerini kaybetmemeleri adına onlara yaptırıyordu.telefon kulübesi filmindeyse tetikçi olan kişi yine hayatının değerini anlaması için kurbanını kulübeye hapsediyor ve talimatlarıyla onu istediği şekilde yönlendiriyor.ben bu filmde gerilim adına bir şey bulamadım açıkçası.izlerken çok sıkıldım.filmde colin farrell'in üstün oyunculuk performansından başka hiç bir şey yok bence.tüm filmin gerilim yükünü tek başına omuzlamış.izlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz...
Filmden çıkarılan iki soru 1- her çalan telefona bakılmalı mı 2- Amerikan polisleri salak mıdır İyi bir gerilim iyi seyirler Tabi bazı mantık hataları var
bütün film bir telefon kulübesinde geçmesine rağmen,konu çok güzel işlenmiş.. Anlatılmak istenen açık ve bir o kadar da anlamlı.Bu filmde kendinizi bulacaksın..! mutlaka izleyin...