Telefon Kulübesi
4,2

erdam-73
erdam-73

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bütün film bir telefon kulübesinde geçmesine rağmen,konu çok güzel işlenmiş.. Anlatılmak istenen açık ve bir o kadar da anlamlı.Bu filmde kendinizi bulacaksın..! mutlaka izleyin...
annamoss
annamoss

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
senaryosu çok güzel.türkçe düblajı tam yerinde olmuş.kısa ve çok güzel bir filimdi.müzikler güzel.
8elyense8
8elyense8

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
züppppeeer bi filmdi :))))
temposu yüksek asla sıkılmayacağınız bi film..
ossi6188
ossi6188

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bazı insanların hayatları işte böle yalan dolan sahtekarlıktan ibaret ama böyle bir psikopata çatmak nasip olmaz o insanlara bu filmde o olunca film telefon kulubesinde geçmesine rağmen büyük bir zevkle izleniyor güzel bir film
milla-jo
milla-jo

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Sürükleyici ve heyecanlı bir film.
betyl
betyl

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok iyiydi. Film telefon Kulübesinde geçiyor dediklerinde afallamıştım gerçekten. Ama izleyince tüm anti düşüncelerim yok oldu. Süperdi. Zekiceydi. Bana birkaç saçma gelen şey oldu ama olsun sonuç olarak çok iyiydi ve mutlaka izleyin. ;))
tahaakyurekli
tahaakyurekli

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kimi yapımlar vardır (pearl harbor)sağlanılanyüz milyonlarca dolar para ve sınırsız mekan stüdyo imkanına rağmen insanda olmamış duygusu yaratır.bu film ise söylemek istediğini sadece 80 dk. da telefon kulübesi gibi dar ve yaratıcılığın kısıtlı olabileceği bir mekanda gayet güzel ve antiklişe tavırla aktarıyor.süper film
oksijen78
oksijen78

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
telefon külübesi diye filmmi olur demiştim ama arkadaşlarımın ısrarıyla izledim gerçekten mükemmel bir filmmiş başından sonuna tek bir an bile soluksuz izledim desem yeridir eğer bu filmi hala izlememiş birileri varsa mutlaka izlesin çünkü bu tarz filmlerin sayısı çok az..
alfie9
alfie9

10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmin buyuk 1 bolumu telefon klubesinde gecmesine ragmen yinede sıkmadan akıcı 1 şekilde seyredilen oludukca ii 1 film..9/10
bulubay61
bulubay61

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
sıkılmadan izlenilebilecek bi film konusu güzel sonu süpriz yapılmaya calısılmış ama oyuncu kısmında kiefer sutherland(telefondaki ses) yazması filmin süprizini biraz kaçırmış...
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

25 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Harika bir gerilim.Başından sonuna kadar bir telefon kulübesinde geçmesine rağmen temposunu hiç düşürmeden,izleyicisini hiç sıkmadan,sonuna doğru gittikçe artan gerilimiyle birlikte merakla izlettiriyor kendisini.Colin Farrell her zamanki gibi yine harika.Buna Joel Schumacher’in iyi yönetimi de eklenince böyle bir film çıkıyor işte.Hırslı bir reklamcının başına gelenleri izliyoruz 80 dakka boyunca.Sonunda da terş köşeye yatıyoruz.’’Phone Booth’’ 2002’nin en iyi filmlerinden biri.İzledikten sonra da sizin izlediğiniz en iyi gerilim filmlerinden biri olacak.
Fahri07
Fahri07

22 Mart 2006 tarihinde eklendi
hakikaten güzel bi gerilim filmiydi.ilk izlediğimde çok etkilenmiştim.demekki az bi bütçeylede böyle sürükleyici gerilim filmi yapılabiliyormuş diyor izleyen.bu arada colin farrell başrolde çok güzel oynamış.telefondaki ses çok etkileyiciydi.veee unutmadan söyliym dürbünlü tüfeğin sesi muhteşemdi...
kazanova723
kazanova723

18 Mart 2006 tarihinde eklendi
açıkcası ben filmi beğendim hatta üst üste iki defa izledim. colin mükemmel oynamış kareler mükemmel daha ne diyeyim şimdiden arşvimde ter aldı
hylel-ween
hylel-ween

9 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi ne yazık ki yalnızca bir kere izleyebildim. Ama şunu belirtmeliyim ki, harikaydı! Hatta müthişti. Colin abimiz harika iş çıkarmış bence. Valla 10-15 kere izlesem doymam.
colinfarrell61
colinfarrell61

7 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi 7-8 kere izledim ve hiç birinde de sıkılmadım.Film sadece bi telefon kulübesinde geçmesine rağmen müthiş akıcı gidiyor.Sonuda çok iyi bağlamışlar senaryo zaten coenlerin.sonunda verdiği mesajda bayağı güzel bence.kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim pişman olmayacaksınız....ayrıca Colin tek başın a filmi götürmüş adamım benim...