Telefon Kulübesi
4,2

bapsteba2005
bapsteba2005

29 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Filmin tek dezavantajı kısa olması.(80dk)Onun dışında herşey çok güzel filmde.
volkanick
volkanick

15 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
dün izledim ve çok beğendim.herkese tavsiye ederim.pişman olmazsınız
akgullu
akgullu

5 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Colin Farrell bu film ile artık kendini tamamen kanıtlamış oldu... çok yetenekli ve başarılı bir performanss göstermiş filmde ..
servet-3
servet-3

2 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Colin farrell gerçekten iyi iş çıkartmış. Yalanlarla çevrili dünyamızda; küçük yalanların bize neleri kaybettirdiğini hatırlatıyor.

SİZDE HAYATINIZDA KÜÇÜK YALANLAR SÖYLÜYORSANIZ
TELEFON KULÜBESİNİ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM... :)
adnaniper
adnaniper

18 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Bende şüpheli yaklaşmama rağmen filmi çok beğendim. Beğenmediğim tek bir noktasını bile bulamadım. Kaçırmayın derim ne diyeyim !
banadolu
banadolu

16 Haziran 2003 tarihinde eklendi
gayet başarılı bi film.az önce colin farrell bu rolüyle mtv movie awards'da ödül aldı,zaten haketmiş.biraz daha uzun olsaydı keşke ama kaliteli film arıyorsanız mutlaka görün.bu arada filmi izlemeyenler hani olurda hürriyet pazar okumaya başlarlarsa sakın ordaki filmle ilgili yazıyı okumasınlar.şahsen okumadan filme gittiğim için şanslıydım çünkü adam filmin bazı sürprizlerini çekinmeden anlatmış!
tolga-sengul
tolga-sengul

10 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Bence de çok başarılı bir konusu ve sürükleyici bir anlatımı vardı. Finali de güzeldi. İzlemeye alıştığımız Amerikan klişelerinin arasında sıyrılıyor bu film bence.