harbiden süperdi.yani filmin Telefon Kulübesinde başlayıp Telefon Kulübesi de bitmesi çok ilginçti.belki bu da garip olabilir ama o kadar çok sevdim ki çok sevdiğim bir eşyama STU adını verdim.biraz ders verme içerikli olduğu için bana biraz SAW ı hatırlattı.ama Telefon Kulübesi tercih ederim. saygılar :)
Film 90 dk değil 72 dk sürüyor.. Çok kısa aslında, ama yine de çok kaliteli bir filmdi, konu çok ilginçti ve film baştan sona bir telefon klübesi etrafında geçiyor. Heralde fazla bir paraya mal olmamıştır diye tahmin ediyorum. Bence Jim Carrey oynasaydı o kadar güzel olmazdı, Jim Carrey e bu rolün çok yakışacağını sanmıyorum, buradaki çaresizlik rolünü bu adam çok iyi oynamış..
joel schumacher ``den usta işi bir gerilim filmi.Sadece bir telefon kulubesi ve çevresinde geçtiği halde hiç sıkmayan soluk soluğa izlenen film harika bir senaryo,kurgu ve görüntülere sahip.Ve Collin Farrell.... Kulübede ölümle burun buruna gelen Stu'nun kabusunu,heyecanını,korkusunu,çaresizliğini mükemmel yansıtıyor.Yılın en iyi gerilim filmi. Sakın kaçırmayan.