neden filmelerde hep bu tema işlenir anlamıyorum.kotu olanların aslında kotu olmasının bir sebebi oldugu temesından bahsediyorum.ya da aslında iyilik yapmak için kotuluk yaptığı...bu filmdeki kotu karakterde aslında bu meziyet vardı.yani Collin Farrell e soylediği yalanların aslında nelere sebep olabileceğini..insanları kandırdırmanın ve aldatmanın kotu olabilieceğini herkese itiraf ettirdi..kotu adamımız aslında iyilik yaptı ama bu iyilik ugruna cezandırdıgı collin farellden daha fazla kotu oldu cunku bu ugurda adam bile öldürdu...
Sadece telefon kulübesinde geçen bir filme göre gerçekten güzel ve sürükleyiciydi.Telefon konuşmalarını dinlerken testere filmi aklıma geldi :) Katie Holmes de filme daha bi güzellik katmış ;) 810
Düşük bütçeli bir film demiş yorum yazanlar. Fakat çok iyi bir cast ı var. Colin Farrell Forrest Whitaker Radha Mitchell Katie Holmes. Film için ise 9/10 derim. Bence takdiri hakedior bu filmde Joel Schumacher çünkü tek bir sahnede filmi çekmek ve seyirciyi sıkmadan o sahnede aksiyonu yaratmak büyük bir iş. (Y)
sadece konuşmaları ve insan üzerinde yarattigi psikolojik gerilim ve baskı altına almasıyla beni etkiledi. sniper, stu yu onun hiç düşünemeyecegi noktalardan yakaladı.bir de karısının onu tv de görüp gelmesinden sonra sniperın "sence karın seni merak ettigi içinmi geldi? makyaj yapmış, birisinin dikkatini çekmek istiyordu benimkini çekti" cümlesi bile sniperın ne denli farklı yollardan stu yu yakalamak istedigini gösteriyordu. colinin telefonla karısını araken görmemiş olmasıda egilip telefonun altına saklanmasından kaynaklanıyor.TEK BİR MEKANDA GEÇİP BUNDAN DAHA SÜRÜKLEYİCİ BİR FİLM YAPMAK HER YİGİDİN HARCI DEGİLDİR.
Değişik bir konuya sahip olan bu film Colin Farrell'in başarılı oyunculuğuyla oldukça güzel bir film haline dönmüş.Filmin tek bir mekanda geçmesi izleyenleri sıkmıyor aksine filme daha çok bağlıyor.İzlediğiniz zaman pişman olmayacağınıza eminim.