Ilknur K
1.258 değerlendirmeler
10 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Film özgün olması ve oyunculukla büyülüyor. Testere filminin de fikir babası olma ihtimali yüksek bir senaryoya sahip. Küçük bir alanda temposunu bozmadan kendini izlettiren bir film.
colinden nefret ederim ama gercekten iyi iş cıkarmıs.film vasatın üstünde ve cok akıcı.tavsiye ederim sonu asırı sasırtmamakla birlikte gayet güzel bitiyor
Nerdeyse tamamına yakını tek mekanda, hatta çok küçük ve dar bir mekanda geçen bir film için çok sürükleyici sayılır. Şahsen beğendim. Farklı bir film olmuş.
"Phone Booth", Joel Schumacher'in son yillarda karsimiza cikan vasat filmlerinin ardindan yonetmenin imza attigi iyi islerden biri. Gerilimi tikir tikri isleyen film, hafifde olsa rahatsizlik veren bir finale sahip. Ayrica Farrell de kariyerinin en iyi performanslarindan birini ortaya koyarken bu rol ona tam da cuk diye oturmus... (6/10)
uzun zamandır izlemek istiyodum bu filmi ve sonunda izledim.başarılı bir film olmuş özellikle tek mekan olmasına rağmen gayet tempolu bir film.bu kadar dar bir alanda daha başarılı bir film çekilebileceğini sanmıyorum.colin farrell filmlerine hep ön yargım vardır ama bu film yanılttı ilk kez bir colin farrell filmi iyi çıktı.izlenmesi gereken iyi bir aksiyon 7/10
koskoca bir senaryoyu bir kulübeye sığdırdıkları için takdir ettim, ama bir "günah çıkartan gizemli katil ve kurbanı" filmi için gerilimi epey hafifti. daha alengirli ve u dönüşlü bir konusu olabilirdi.
ha bir de türkiye'de olsa böyle bir olay, o adamı kulübeden yaka paça dışarı çıkartırlardı. tabi orası amerika, fırsatlar ülkesi.. (ne alakaysa.)
Küçücük bi telefon kulübesinde çekmişler ya bütün filmi helal olsun.Ama film boyunca yanlış kişileri tahmin etmek çok sinirimi bozdu.Ben adam ölcek diye bekliodum.Sonunda o kişi de gözüktü ve hiç beklemediğim bi tipti.Bi adamın yanlışı yüzünden bir sürü adam öldü ben en çok ona yanıorum.