Charlie’nin Melekleri: Tam Gaz

çoooook güzeldi yaaa
layd-seda
layd-seda

14 Ocak 2006 tarihinde eklendi
ben filmi sinemelarda seyretmiştim.şimdide tv de seyrettim.Valla ne zaman olsa seyrederim.Gerek oyuncuları gerekse konusu ve filmin ilerleyiş biçimi gerçekten hoş.Filmin hakkı verilmeli....
durdumurat
durdumurat

8 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
senaryo kokuşmus..bayagı ..sadece güzel bir kaç aktrist izlemek için gidilir miydi acaba ?
erguvenmurat
erguvenmurat

17 Eylül 2003 tarihinde eklendi
bence de bu best gay olan arkadaş melekleri kıskanmış. Olur böyle şeyler.
Ama böyle bir saçmalık, bu kadar dandik oğlu dandik bir film de ancak böyle kadınları görmek için izlenir.
akgullu
akgullu

5 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Bence film süperrrr!..... vcd sini alıp tekrar tekrar seyredeceğim...Herkeze tavsiye derim çok hoş vakit geçireceksinizzz
aydogmus
aydogmus

27 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Her şey Cameron Diaz'ın hatırı için... Gerisi palavra.
ginger-soner
ginger-soner

11 Mart 2004 tarihinde eklendi
Bu bi devam filmi! Böyle olacağı zaten belli. Kötü olacağını bile bile neden izlediniz ki? HELEN ZASS espirisine bi eklemem olacak! 'ÖZGÜR ÜNKUŞU' nasıl bi isim?
bluesnake
bluesnake

27 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle berbat ve can sıkıcı bir film. Komiklik yapacaz diye resmen .ıçmışlar.
kemaltekden
kemaltekden

2 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
islam diniyle alay edilipte ( ezan sesinde dansöz oynatmak ) hala bu film begeniliyorsa helal olsun bizim milletimiz zaten böyle kendisiyle alay eden adamlardan hoslanıyor
Örnek Hamam filmi Geceyarısı expresi filmleri türkiye de izlenme rekorları kırmıs HELAL BİZE
otuglu
otuglu

7 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
İzledigim en abartılı film ama bu filmin kendi yapısından kaynaklanıyor kendisiyle dalga geçiyor ayrıca cameron süpedi gözlerimi üzerinden ayıramadım
ser-optimum
ser-optimum

15 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
bu filme sırf camerun diazı görmek için gittim ve değdide
filmden çok şey beklemeyin yani basit bir konu üç güzel kız ve bi e demi moore u eklersek eh işte eğer gerçek bir aksiyon istiyorsanız az sabredin too fast too furious 2 gün kaldı
okan-ozcubukcu
okan-ozcubukcu

14 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
arkadaşlar o kadar da kötü bir film değil bana göre yani iadare ederdi tamam cameron diazın oyunculuğu kötü olabilir ama hemen yabana atmayalım benden geçer not aldı tavsiye ederim şahsen ben izlerken keyif aldım... filme gidin derim
MuR@T G.
MuR@T G.

14 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Bu filmi çoğu kişi eğlenceli bulabilir ama bana göre eğlenceliliğinin 2 misli kadar boş bir film bol vakti olanlar ve ceplerinde paraları kuduranlar gidebilir.
harun3404
harun3404

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film güzel

aksiyon doyurucu , kızlar güzel
alpturkakbas
alpturkakbas

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
oyuncular birbirinden güzel fakat film vasatın altı