Charlie’nin Melekleri: Tam Gaz
3,2

akurgun
akurgun

22 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
İlk filmden kesinlikle daha sevimli ve daha seksi. Aksiyon filmlerini ve hatta kendini bile tiiye alan müthiş abartılı ve eğlenceli sahneler içeriyor. Kızlara zaten diyecek birşey yok. Müzik seçimi muhteşem. Eğlencelik bir görsel şölen. Kaçırmayın!
dapda
dapda

9 Ocak 2005 tarihinde eklendi
3 saniyeliğine mary kate ve ashley olsen ikizleri de görülüyor filmde.
quenius
quenius

5 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Filmden çokbişey beklemezseniz. Eğlencelik olarak izlenir. Kafa yormadan. Başka bi şey yok..
ozgurparis101
ozgurparis101

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
eğlenceli zevkli ve komikti
bisikletlikyz
bisikletlikyz

26 Mart 2005 tarihinde eklendi
Tam olarak berbat değil ama fena değil drumlarında. 1.si süperdi ama bnu sırf AKSİYON olsun diye yapmışlar ve 1çok aksiyon sahnesi de hiç gerçekçi değildi.Yok artık daha neler dedirtiyo insana.Gerçi 'XXX'de de böle sahneler vardı ama onlar filmde göze batmayacak şekildeydi bunlar çok göze batmış.Hayal kırıklıına uradım diyebilirim.Ayrıca 'Zayıf Adam' kötüydü nasıl iyi oldu_? 1.sinde olduu gibi bunda da baya hata wardı.En çok gözüme çarpan Demi Moore melekleri vurduunda Cameron ortadaydı ama sora tekrar onları gösteriolar ve hepsinin yeri deişmiş.Filmin güzel yanlarından biri Cameron Diaz’ın ilk filme göre daa fazla güzel olması! Bence gereksiz bir 2. film!
ibrahimkulac
ibrahimkulac

15 Haziran 2003 tarihinde eklendi
ben hayatımda sadece para için yapılıp bu kadar da vasat bir film görmedim ama ileride daha da kötülerini göreceğime emeinim. ne de olsa film piyasası böyle işliyor. artık daha kaliteli işler yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile. bir çok özgün ve bağımsız, mükemmel senaryolara sahip filmler varken neden bu kadar gereksiz filmlere prim yaptırıyor bu halk anlamıyorum. ama yine de bu benim görüşüm (filmdeki oyuncular aslında çok iyiler ama bu film için biraz fazlalar gibime geliyo) sizinki çok daha farklı da olabilir. okuduğunuz için teşekkürler
duygubrethil
duygubrethil

29 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
İlkinden de beterdi.. mümkünse bi daha yapmasınlar böyle bir şey.
p-sawyer-bengi
p-sawyer-bengi

12 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
ben birinci filmi izlemedim ama ikinci film bence güzel.aksiyon sahnelerinin bazıları çok abartılı.ama çok da komik!
atillo
atillo

4 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
ilk filmede gitmedim bunada gitme gibi bir niyetim yok...
yanikyapi
yanikyapi

22 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
film iyi degildi ama ferrari enzo güzeldi am sarışında iyi mal vardı amcıgı görünüyordu ohhhhh yyyyeeeee
sharktale999
sharktale999

16 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok kötüydü.. tabi film katagorisine sokabilirsek.. bir çok film de özel ajanların extra yetenekli insanların fizik sınırlarında gezen süper atletik hareketlerini ve engin bilgi dağarcıklarını gördük fakat bu filmde yerçekimi bile yok utanmasalar genişçe bi t-shirt le yerden havalanıp uçacaklar.. ölümsüz olduklarından bahsetmiyorum bile.. ee ne de olsa "melek" onlar.. !!