JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Birinci film için geçerli olan her şey bu bölüm için de geçerli.Kendini ciddiye almayan salt eğlencelik.Hem bu sefer Bruce Willis ve Demi Moore da var.Bir de en gencinden Shia LaBeouf.
Abartılı ama eglenceli;Bu filmi tarif edecek başka kelime bulamıyorum.Filmi bu kadar abartmalarına bence hiç gerek yoktu.Yani neredeyse matrixi izliyorum sandım.Melekler o takım ruhunu gercekten yansıtmışlar, Cameron diaz drew barrymore ve lucy liu harika görünüyorlar.Demi moore da harika görünüyordu.Ama rolü beklediğimden daha kısaydı.Bruce willis ide zaten film gösterime girmeden 1 ay önce söylemiştim burada filmde onunda olduğunu.Sinemalarda az da olsa cok iyi filmler var örneğin donnie darko, tanrıkent,çit vs filmler dururken bu filme gitmeden önce iyi düşünmek gerek....
Bu filmi çoğu kişi eğlenceli bulabilir ama bana göre eğlenceliliğinin 2 misli kadar boş bir film bol vakti olanlar ve ceplerinde paraları kuduranlar gidebilir.