film gerçek bir hayat öyküsünden alınmış.tıpkı akıl oyunlarında olduğu gibi.ikisin de de mükemmel bir oyunculuk sergileyen russell crowe büyüklüğünü göstermiş.film çok iyi,oyunculuk müthiş.8.8 den daha fazla olabilirdi puanı.en az 9 u var.hehe...
harika bir filmdi çok basit bir konu ama o kadar da guzel işlenmiş bir konu. gecen sene oscar ı milyon dolarlık bebekle bir boks filmi almıştı bu sene de şimdilik en önemli aday bu boks filmi ii seyirler !)
film bence çok güzel hem amerikanın bile zor günler yaşadığını öğrenmiş oldum hem de kendimi kasa kasa film seyretmiş oldum.Ayrıca crowe harika iş çıkarmış
Film, bri "Million Dollar Baby" kadar vurucu olma da gerçekten çok güzel olmuş. En başta gerçek bir hikaye olması çok etkiliyor insanı. Russell Crowe gerçekten olağanüstü bir performans sergilemiş bu filimde. Bilgisayar animasyonları da özellikle boks maçı sahnelerinde çok başarılı kullanılmış. Filmin bir sahnesi var ki bence orada filme girip müdahale etmek istiyorsunuz. Bence mutlaka görülmesi gereken bir film.