Cinderella Man

ahmet-himmetoglu
ahmet-himmetoglu

15 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
bu filmi kesinlikle izleyin.Russel Crowe ve Paul Giamatti ninde oyunculukları müthiş ikiside oscarlık.....
fazilzepzeki
fazilzepzeki

29 Haziran 2005 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film. crowe çok iyiydi. filmin gerçek bir yaşam hikayesinden uyarlanmasının da büyük etkisi var.
g-anubis
g-anubis

9 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Arkadaşlara katılıyorum film müthiş fragmanı bu kadar etkileyici ise filmi dört gözle bekliyorum.. Beni fragmanda en çok etkileyen " Sonunda ölümünde olabileceği bir boks maçını sırf ailesi dağılmasın diye kabul edişi"
onurdolanbay
onurdolanbay

6 Haziran 2005 tarihinde eklendi
a beautiful mind ın süper ikilisi ron howard- russell crow ikilisi yine kaşımızda yine o başarıyı tekrar ederlerse süper olur.normalde bu filmlere gitmen ama bu süper ikili için gidilir.
erkamcimen
erkamcimen

3 Haziran 2005 tarihinde eklendi
ROCKY FİLMİNİ ÇOK SEVMİŞTİM.O BİR EFSANEYDİ VE YERİNE HİÇ BİR FİLM KOYULAMAZDI TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMDİ. FAKAT BU FİLMİN HİKAYESİNİ OKUYUNCA DONDUM VE EFSANELERİN DE BİR SİLİNEBİLECEĞİ HAKKINDAKİ TÜM FİKİRLERİM DEĞİŞTİ.VE AKADEMİNİN BU FİLME EN AZ 7 OSCAR VERECEĞİNDEN EMİNİM. MUHTEŞEM BİR BAŞYAPIT...
tosunmuharrem
tosunmuharrem

28 Mart 2005 tarihinde eklendi
Bazı şeyler için çok erken ancak bu film tahminimce seneye oscar zamanı görücüye çıkıp Oscarlarda büyük favori olacaktır çünkü akademi böyle filmlere bayılır.