Cinderella Man

mehtap6
mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film harika bence konu bir boksörün hayatı,para kazanabilmek için yenmesi gerektiği.çok güzel işlenmiş aynı zamanda çok dokunaklı ir film.kadro zaten süper.9/10
mitrandir-2
mitrandir-2

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Biraz klişe bölümleri olsa da yinede iyi bir film.Russell Crowe ve Paul Giamatti gerçekten iyi oynamış ama Renée Zellweger için aynı şeyi söyleyemeyeciğim.izlenebilir bir film kısacası
kkircin
kkircin

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Harika bir film tabi.Ben filmi seyrettikten sonra en az 4-5 dalda Oscar alacağını tahmin etmiştim.Ama Oscar’a aday bile gösterilmedi.Akademi ’Akıl Oyunları’ filmiyle ödülleri toplayan ekibi tekrar onurlandırmak istemedi heralde.Ben başka bi açıklama bulamıyorum.
naked-soul
naked-soul

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten bildiğimiz sıradan boks filmlerinden değil,gerçekten çok etkileyici.hikayenin gerçek olması ise ayrı bir tat veriyor...
august-king
august-king

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
’’Çorba kuyruğundan ağır siklet boks şampiyonluğuna’Filmin sonlarına doğru spikerin söylediği bu cümle her şeyi özetliyor.Bir düşünün bir adam dünyanın en iyi 2. boksörü olarak gösterilen adamı yeniyor ve ertesi gün ya limanda gündelik bir iş arıyor ya da yemek kuyruğunda işte bu yüzden o Cinderella Man çünkü o halktan biri...Özellikle ring sahneleri çok iyi ve gerçekçiydi özellikle sondaki final maçı sizi yaklaşık 15 dakika boyunca koltuğunuza çiviliyor ve gözlerinizi bile kıpırdatmadan izliyorsunuz.Renee Zellweger’e değinmeden geçemeyeceğim ondan bu kadar iyi performans beklemiyordum çok iyi oynamış.
odabasy
odabasy

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
süper bir filmdi kesin izleyin (:
atakanozruh
atakanozruh

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem. Russell Crowe ve Renee Zellweger süper. Filmin sonunda tüylerim diken diken oldu. Bu kadar sıradan bir konu, yönetmenin ellerinde şahane işlenmiş. Filmde kötü diyebileceğim tek bir kare bile yok. 10 üzerinden 10 luk bir film. Mutlaka ama mutlaka izleyin.
darklovedmt
darklovedmt

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok güzel olmuş.. oyuncular başarlarını bir kez daha bu filmde gösteriyorlar.. izledikten sonra üstünüzde etkisi hala kalyo filmi izlerken o etkiyi düşününn bide çok güzeell filmmm=)fazal söze gerek yok izleyenler bana hak vericektir film kendini belli ediyo izleyin ...
aa-dundar
aa-dundar

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Russel Crowe ve tabiki Renée Zellweger, ikiside oldukça iyiydi. Renée Zellweger ise beni şaşırttı çünkü dram filminde onu daha önce görmemiştim ve bu filmde de çok muhteşemdi. Russel zaten bir numara, ona diyecek birşey yok. Kesinlikle bu yorumu okuyan herkes izlemeli
onur-dersim
onur-dersim

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Russell Crowe için bile izlenilir.filme diyecek birsey bulamıyorum çünkü gerçektende güzel..
beck31
beck31

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
konusu klişe olsa da konunun işlenişi ve izleyiciye filmdeki havayı çok iyi aktarması ile dikkat çeken başarılı film.
classman82
classman82

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok duygusal bir film.harika bir oyunculuk.mutlaka izleyin.
bormehmet
bormehmet

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Mendillerinizi hazırlayın ve filmi izlemeye başlayın.
sibiria
sibiria

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
russel crow ne kadar iyi bir aktör olduğunu bu filmde bir kez daha kanıtlıyor...
mseber
mseber

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Seyrettiğim en iyi filmlerden birisi, ben bu kadar puan bu film için çok az.