ynarcin
12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Crowe da Zellweger de mükemmel oynuyor , yönetmen ise özellikle ringde geçen sahnelerde kendisini çok hissettiriyor.ve film o muhteşem hayat hikayesini çok güzel anlatıyor.özellikle max ile yaptığı son maç çok heyecanlı.bir yandan da sosyal mesajlar veren film o dönem ABD sini de çok güzel yansıtıyor.buhrandan bıkan insanların kendileri gibi buhranın içinden çıkmış birisi olan jimmy'yi bir halk kahramanı gibi gördüklerini vurgulayan sahneler ise çok anlamlı.tam alması gereken notu almış: 8,5/10
gladyatör,akıl oyunları derken en az bu filmler kadar başarılı ve mükemmel bir film.her zaman söylemişimdir;gerçek hayattan alınma filmler daha güzel oluyor hele oyuncu,yönetmen,ekip iyi olursa ve senaryo iyi hazırlanmışsa çok daha güzel oluyor ki cinderella man o filmlerden birisi.
cindirellaman etkileyici bir film. lakin beni etkileyen finali değil. hırsızlık yapan oğluna verdiği ne olursa olsun çalmayacaksın mesajı ve karsının en kötü zamanlarında bile kocasına duyduğu sevgi etkileyici doğrusu. cindirellaman bir boks filmi değil asla bir etik ,azim ve inanç öyküsü. crow u pek beğenmesemde oyunculuğunun hakkını vermek lazım çok iyiydi.
Hayatımda seyrettiğim en iyi başyapıtlardan bir tanesi. Seyrederken insanın tüyleri diken diken oluyor. Herkese seyretmesini tavsiye ederim. Gerçek bir azim öyküsü... ;)
işte flim bu gerçek hayattan alınmassa amerikalılar iyi masal anlatmış diyecem.kaçırılmaması gereken 4x4 lük bir film insanı adeta koltuğa çiviliyor rocky den çok daha üstte bir flim
ron howard'ın güzel filmlerinden biri ancak artık hollywood'un yapabilecek bir şeyi kalmadığının da bir örneği üretkenlik durmuş bir durumda...ancak film insanı her yönüyle sarıyor güzeldi...
ron howard yine çok iyi bir iş çıkarmış.film ilk başlarda bir drama havası veriyor insana.1929 krizinin çevresinde geçen olaylar sonucu böyle bir izlenime kapılıyorsunuz.neyse ki sonradan çehresini biraz değiştiriyor ve eski bir boksörün küllerinden doğuş hikayesi başlıyor.film genel olarak oldukça başarılı.özellikle el kırılmasını gösteren sahneler çok iyi düşünülmüş.izlenilmesi gereken bir film olarak düşünüyorum.
Bir gün umutsuzluğa düşüp herkesin size düşman olduğunu .. artık hiçbir şey başaramayacağınızı düşünürseniz bu filmi arşivde tutmanız gerektiğini anlayacaksınız patch adams tan beri en iyi ayakta kalma hikayesi.. tek kelime ile mükemmel seyretmediyseniz mutlaka dvd sini edinin cinderella man gerçek bir masal ...ama gerçek..
Bence olağanüstü bir film. Kızına boks öğrettiği sahnede acaip güldüm. Of ya herkesin izlemesi gereken arşivlik bir film bence. Aile içindeki dayanışmaya aşık oldum. Russell Crowe’de rolüne cuk oturmuş. Ne diyebilirimki dörtdörtlük, izleyicinin duygularını acayip etkileyen bir film bence...10/10
böyle bi film yok izledikten sonra tanıdığım herkese filmi izletmek için olağan üstü çaba gösterdim çünkü herkesin böyle filmleri izlemesi gerektiğini düşünüyorum bu adam bi harika yaa Russel Crowe hastayım bu adama final shnesindeki maçta resmen tir tir titriyosum maç bitince de havaya fırlayıp evet eevet diye bağırdım mükemmel bi film nolur mutlaka izleyin
Vizyona girdiğinde izleyememiştim ama şimdi izledim ve hala elim ayağım titriyor. Tam bir yaşam dramı.Onların başına ne geldiyse benim başıma gelmiş gibiydi. Bu nasıl bir hayat hikayesi böyle. Her maçta kalbim durcak gibi oldu. Müthiş bir film.Russel Crowe rolünün hakkını vermiş. Mutlaka izlenmeli.
bu film sinemada izlerken beni aldı ve hiç düşünemediğim bir hayata sürükledi.çoğu sahnede kendimi jim braddock'ın yerine koydum.bu film fedakarlığın, onurun ve dramın kendini gösterdiği süper bir başyapıt.gerçek bir hikaye olması insanı şaşırtıyor ve meraklandırıyor.