Cinderella Man

burakman21
burakman21

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izledigim en ıyı dram turlerınden bırı
dirty-harry-2
dirty-harry-2

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem.10/10
Chev
Chev

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
işte gerçek bir yaşam hikayesi müthiş bir film sakın kaçrımayın
deli-matematikci
deli-matematikci

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bence süper bi film..Senaryosu gerçek hayattan seçilen filimlere hastayım...buda çok başarılı olmuşş..ZAten Russell Crowe mükemmel bir oyuncu..Eksiksiz oynamış.. 10/10..
acisekerr
acisekerr

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
müthiş,müthiş,müthiş...bir fılm ancak bu kadar guzel olur.cocukları ıcın para dılenmesı ve klısedekı ınsanlarının dua sahnesı harıkaydı.gozyasları ıcınde ızledım .herkese tavsıye ederım mutlaka ızleyınnnnn
harizanof
harizanof

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu bi boks filmi değil arkadaşlar bu bi aşk sevgi aile filmi kadın ne kadar da seviyo nelere katlanıyo. Lütfen bu açıdan da bi bakın böyle bi eşi kim istemez. Ama maalesef şimdiki kadınlar tırnağı olamaz
agulbay
agulbay

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tam manasıyla mükemmel bir film.
herkes izlemeli.
fakir ,zengin ,genç,yaşlı.
hayata dair bir çok ders çıkarılabilir.
forrest88
forrest88

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu filmde russell crowe oyunculuğunu konuşturmuş eee para her şey demek değil son
fasay
fasay

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
very good 10/10
lilith-11
lilith-11

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kac defa izledim bilmiyorum...
1000 kere izlesem bikmam.. bu kadar mi guzel olur?!
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Tek kelmeyle harika bir film zaten filmi izleme sebeplerimden biride Renee Zelweger!in oynamasıydı Russell Crowe da çok iyi performans gösterdi ya harika bir film ya bugün hangi filmi izlesem demeyin bu filmi izleyin...!!!10/10
nehirulusy
nehirulusy

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bayıldıım..tek kelimeyle harika..oyuncuların performansları çok iyi.karakterler oyunculara cuk diye oturmuş!kesinlikle izlenmeli
sayns
sayns

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bazı sahnelerde dayanamadım , ağladım ..
sertansarpas
sertansarpas

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film şimdi unutulan sorumluluk ve sahiplenme duygusunu tekrardan insanlara hissettiriyor.krizide insanlar ne ve kim olursa etkileyeceğini ve kriz zamanı dostlarımızı tanımamızı gösteriyor.ve insan kendi parçaları için karakterine hiç uymayacak şeyleri bile esirgemeden yaptığın fotoğrafyan film gerçekten tüm insanların izlemesini tavsiye ederim kaybolan özellikleri hatırlarlar!filmi birçok kişye önerdim ve önermeye devam edeceğim
piggy83
piggy83

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmi 2kez izledim gerçekten senaryo,oyuncu kadrosu,görüntüler harika!!!kesinlikle günümüz klasikleri arasında yer alacak bir film...