Cinderella Man

freemind1093
freemind1093

23 Eylül 2005 tarihinde eklendi
harika bir filmdi çok basit bir konu ama o kadar da guzel işlenmiş bir konu. gecen sene oscar ı milyon dolarlık bebekle bir boks filmi almıştı bu sene de şimdilik en önemli aday bu boks filmi ii seyirler !)
dr090
dr090

23 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Crowe, A betiful mind den sonra bir bomba daha insanı hayta bağlayan filmlerin ustası. Kesinlike rakipsiz bir oyuncu
becksbur
becksbur

23 Eylül 2005 tarihinde eklendi
rocky serisinden bu yana boksla ilgili iszlediğim en iyi film.russall harika ouynamış gerçekten;insan filmin sonuna kadar nefesini tutabiliyor çok sürükleyici harika bir film...
poiii
poiii

24 Eylül 2005 tarihinde eklendi
kendi adıma bu sene ki sinema sezonunu bu film ile çok iyi açtığımı söyleyebilirim. russell crowe ve renée zellweger tek kelime ile harikalardı. film çok güzeldi, dokunaklıydı filmi izlerken ne kadar sanslı bir insan olduğumu hissettim. bence iyi şeyleri hakeden bir film olmuş. russell crowe acısından kıyaslamam gerekirse bence beautifull mind'den çok daha iyiydi.
ayib
ayib

26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
izleyip de sıkıldıgım filmlerden biri de buydu. bir gercek ancak bu kadar klasik bir dille anlatilabilir. bunun icin oscarlarda sansi oldukca yuksek bir film..
dududd
dududd

30 Eylül 2005 tarihinde eklendi
film bence çok güzel hem amerikanın bile zor günler yaşadığını öğrenmiş oldum hem de kendimi kasa kasa film seyretmiş oldum.Ayrıca crowe harika iş çıkarmış
malcolmx17
malcolmx17

4 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Filmi ilk çıktığında izledim ama daha yeni yorum yapabilme şansı buldum.Film açıkça söylemem gerekirse bu sene içinde izlediğim en iyi film.
R. Crowe ve R.Zellweger bu kadar mı harika bir performans sergiler???Film izlerken gözlerim pek çok sahnede o kadar fazla dolduki kendimi tutamayıp kutsal sinama salonuna bir kaç damla gözyaşı bırakarak ayrıldım.Özellikle babanın kızı için yemeğinden vazgeçme sahnesi aşırı duygusal insanlar için yürek yorucu bir sahne!!!
Bu film Oscar ödülünü almayı kesinlikle hak ediyor.Hatta Russell Crowe ve Rene Zellweger de Oscar ödülü alaırlarsa harika olur.Bir de filmin sonuna dikkat edin kalp hastası iseniz lütfen ilacınızı yanınızda taşıyın çünkü heyecanla beklediğiniz bir son yüzünden bir daha sinema izleme şansını kaybetmek istemezsiniz.Sevgiler..
Korkuyla dolsun içiniz ama yalnızca korku filmi izlediğinizde.
mertuyaroglu
mertuyaroglu

8 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Film, bri "Million Dollar Baby" kadar vurucu olma da gerçekten çok güzel olmuş. En başta gerçek bir hikaye olması çok etkiliyor insanı. Russell Crowe gerçekten olağanüstü bir performans sergilemiş bu filimde. Bilgisayar animasyonları da özellikle boks maçı sahnelerinde çok başarılı kullanılmış. Filmin bir sahnesi var ki bence orada filme girip müdahale etmek istiyorsunuz. Bence mutlaka görülmesi gereken bir film.
sirix-okan
sirix-okan

17 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Muhtesem bir film.Insanlarin zor donemlerinde birlik ve beraberlik ve destek seni nasil bir ulkenin umutlarina tasidigini gorebiliyorsun.Insanlik adina harika bir film !!!
tempo85
tempo85

15 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok iyi.En iyi yardımcı erkek ve en iyi uyarlama seneryo oskarı için garanti veririm.
popstarselcukbaba
popstarselcukbaba

12 Aralık 2005 tarihinde eklendi
O kadar sıcak bir film ki..Sizi düşünmeye sevkediyor..Yoksullukta bile şerefiyle yaşayan herkesin filmi aslında..
elmasuni
elmasuni

24 Ocak 2006 tarihinde eklendi
böyle bi film yok izledikten sonra tanıdığım herkese filmi izletmek için olağan üstü çaba gösterdim çünkü herkesin böyle filmleri izlemesi gerektiğini düşünüyorum bu adam bi harika yaa Russel Crowe hastayım bu adama final shnesindeki maçta resmen tir tir titriyosum maç bitince de havaya fırlayıp evet eevet diye bağırdım mükemmel bi film nolur mutlaka izleyin
dragonfly23
dragonfly23

26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Artık bu film için ne denilebilir bilmiyorum. Herşeyiyle çok güzel olmuş.Bu film benim bu seneki oscar adyım.Russel crowe da oscar almalı tabii ki
zfrnsl
zfrnsl

9 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bence güzel bi film olmush.İzlenmeli.İnsana şükretmek gerektini hatırlatıyor.Ama cok da poh pohlanacak bi sey yapmamıslar
voodoo25
voodoo25

10 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bir gün umutsuzluğa düşüp herkesin size düşman olduğunu .. artık hiçbir şey başaramayacağınızı düşünürseniz bu filmi arşivde tutmanız gerektiğini anlayacaksınız patch adams tan beri en iyi ayakta kalma hikayesi.. tek kelime ile mükemmel seyretmediyseniz mutlaka dvd sini edinin cinderella man gerçek bir masal ...ama gerçek..