En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
mrs-durden
Takipçi
350 değerlendirmeler
Takip Et!
4,0
24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
şiir tadında bir film izledikten sonra bende sebebini bilmediğim bir mutluluk yarattı çok farklı ve orjinal bir aşk filmi izlemek isteyenler bu filmi kaçırmamalı
1850 lerde yaşanmış belkide yaşanmaması gereken ve bugüne kadar gizli kalmış bir aşk, bu aşkı saklayan mektuplar ve bunların izini süren iki kişi.... izlerken keyif alacağınız, merak edeceğiniz, her karesi aşk dolu bir film tekrar tekrar izlemek isteyeceksinizzz:))
Bazen sözcükler ile duyguları ifade etmek çok zor. Belki bir şair... Sözcüklerin sese dönüşüp ruhumuza işlediği an... "Possession" tüm güzel duyguları kamaştıran, benliğimize işleyen, kalp atışlarını hızlandıran, doyumsuz bir tat bırakan, aşk dolu ama biraz da ürküten kalıcı bir eser. Aşkı satır satır izlemek istiyorsanız akışı, metni ve görselliği ile sizi derinden etkileyecek bir yapıt. Ve Gwyneth Paltrow. Onu izlemek, sözcükler dudaklarının arasından dökülürken onu dinlemek olağan üstü bir keyif.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.