Ölümcül Deney
4,2

f-corleone
f-corleone

21 Nisan 2004 tarihinde eklendi
ne diyim bence çok güzeldi.. hakkaten 3 kere de izlenir 5-10 kere de.. hele müzik süperdi.. korku-macera-aksiyon hepsi birarada... kesinlikle tavsiye ederim.. (lazer sahnesi çok güzeldi:) )
bluevelve
bluevelve

12 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
film diye ben buna derim.tek kelimeyle süper.baştan sona gerilim ve heycan.senaryoda güzel,oyunculukta,mekanda.seyretmeyenler çok şey kaçırmış.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
en mantıklı zombi hikayesi ama diğer yönleriyle out
emre3294
emre3294

20 Kasım 2005 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmmel oyunculuklar senaryo müzik efektler herşeyi ile harika kesinkilkle izleyin 20 ayrı kişiye izlettim sevmeyenini görmedim
a closed chapter
a closed chapter

18 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Resident Evil film serisinin en dolu hikaye kısmına sahip, yinede aksiyondan fırsat bulup da esinlendiği oyunun hikayesindeki verdiği korkuyu ve dramayı verememişler. Silah sesinden geçilmeyen filmde zombiler duyar korkusundan fısıldayan ve ilk karşılaşmada şaşkınlıklarını iki saniyelik "Bunlar insan değil!" repliklerine indirgeyen, Milla'dan Rus duygusuzluğunu kapmış arkadaşlarımızı hangi akla hizmet orjinal karakterlerle değiştirip hikayeye ufak (!) eklemeler yapmışlar bilmiyorum.
Yönetmen altın madeninden kömür bulup sevinçle çıkmış, bizede potansiyeli tam puan olan bu filme 3 vermek düşer.
Rinnegan
Rinnegan

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Diğer filmlerinden daha iyi olmasının sebebi mekan seçimi ve bundan dolayı ortaya çıkan klostrofobi.
onerdunay
onerdunay

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Resident Evil hayranlarının yüzünü kara çıkarmayan bir yapım. Türü sevenlerin arşivlerinde kesinlikle olmalı.
leo988
leo988

4 Haziran 2011 tarihinde eklendi
en başarılı zombi filmi ve serinin en güzel filmi
mustynet3
mustynet3

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
zombilerle ilgili film yapılmak sitenm bilime daysnmıl mütiş bir bilim kurgu izleyin izlemeyen üzülür8bilim kurgu sevenlere)
silas-21
silas-21

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
milla milla milla ve resident evil...gelmis gecmis en iyi filmlerden..
tutkunum41
tutkunum41

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ölümcül deney dejenerasyon diye animasyon korku filmi var gzl konu aynı...
saltans
saltans

6 Eylül 2002 tarihinde eklendi
Lanet olası e harfim ve bazı rakamlar çıkmamış kusur bakmayın yeniden yazacağım ;

Filmi izlemedim sanırım DVD kopyasını alacağım devamı çekilecek sanırım diyenlere duyurulur 2.bölüm 2003'te Vizyonda adı Resident Evil 2 : Nemesis İMDB adreside şu http://us.imdb.com/Title?0318627
ayrıca ilmin 1.bölgesi henüz çıktı 2.bölgeden izledim diyen arkadaş nasıl olupta izlemiş filmi acaba.
nickisteee
nickisteee

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Zombilerin olduğu her filmi bu kadar beğenebilirim ancak. Filmden bir an bile kopmuyorsunuz. keyifliydi.. izlenmeye değer bir film.
bijankarim
bijankarim

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
eğer bu türde bir film arıyorsanız doomu izleyin... AmA FenA DeğİL FilM.
fozbasoglu
fozbasoglu

30 Eylül 2002 tarihinde eklendi
"Event Horizon" çok iyiydi, bu da öyle olmuş. Zaten Resident Evil oyun olarak da sürükleyici bir oyundu. Müzikler, aksiyon, gerilim çok iyi işlenmiş... Bunlardan hoşlanıyorsanız gidin derim...