dy022
19 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
film gerçekten hakkını veren bir film valla ben bu film de milla jovovich e hayran kaldım. tabi bunda 5. güç teki oyunculuğu ve güzelliği de var. ikincisini merakla bekliyorum.
film süperdi ya kim ne derse desin yapılmış en güzel zombi filmi bilimkurgu olarakta çoğu kült filmi yerinden etti ayrıca oyuna baplı kalmadıkları da iyi olmuş nerde ne olacağını bildiğim bir şeyi seyretmek hiç hoş olmazdı doğrusu
3 kere korsandan izledim yine izlerim adamı delirten bi film MİLLA cok iyi 5. elementden sonra ii cıkıs yaptı kesinlikle izleyin korsan cd cekimi bayagı kalite beklemeyin bence ama filmin sonu tam bi kabus....
Mila Jovovich bu seri ile birlikte büyüdü ve yükseldi desek sanırım yanlış olmaz. Kendisinin büyük bir hayranı olarak yapabildikleri müddetçe seriyi devam ettirmelerini istiyorum.
Neden bu kadar beğendiğinizi anlamadım.. Galiba oyununu oynamadınız.. Oyunundaki heyecan ve korkunun 10 da 1 ini yaşarsanız şanslısınız demektir.. Ayrıca filmin sonu iirenç ve devamı var şeklinde bitiyo..
Ve ERIC kardeş Max Payne i bilmem ama eğer Metal Gear Solid in filmini çekmeye kalkarlarsa Hollywood 'un bütçesinin .mına koyulur.. Çünkü o oyunu filme dönüştürmek kolay değil bence.. Sadece Metal Gear Rex i düşünürsek harcanacak parayı anlarız.. Tabi şindi bi tanede olmaz Rex ten.. Yaptımı en az üç tane yapıcan ki.. Neys..
bu tip filmleri mahvettiklerini tombraider da gorduk.. tamamen oyunun ustunden para kazanmak icin kafa yormadan yapilan filmler...biseye benzemeyeceginden eminim...
arkadaşlar...bazı arkadaşlar diyorki hiç korkmadık.hiç korkmadık diye hava atıyorlar.tamam filmde korku olmasada genede insan bir kaç sahnede birden irkiliyor.filme gelince tam anlamıyla süper.aksiyon sahnelerini çok ii yapmışlar(özellikle lazerli sahne müthiş olmuş)
BEN filmi çok beğendim ama resident evil serisinin bütün oyularını bitirdiğim için... Bence oyununu oynamayan hiç kimse bu filmi beğenmez .Zaten oyunu oynanmadan filmden bişey anlaşılmaz.(filmin sonu süperdi sanırım adamı NEMESIS yapacaklar.)