Ölümcül Deney

Güzel film.
denizati777
denizati777

10 Eylül 2003 tarihinde eklendi
Kötü bir filmdi,Milla Jojovich sırf adı için var.Çok klasik korku öğelerini toplamış ancak bu kadar olmuş.
adrian9822
adrian9822

8 Ocak 2003 tarihinde eklendi
hemen söyleyeyim ben tam bir RE hayranıyım. filmi dört gözle bekliyodum. ve tam anlamıyla hayran oldum. öyle bir senaryo var ki, hem oyundakine yakın hem de farklı. yani oyun içinyazılmış bir senaryoyu filme vermişler gibi. bu yüzden bence çok orjinal olmuş. ayrıca filmi korku değil de action ağırlıklı yapmak da müthiş doğru olmuş. bir de durmadan inip çıkan müzik... süper ya... oyunda gözüken birçok sahne aynen filme de eklenmiş. oyunclular da çok yakışmış. hele mila jovovich...! film gösterimde diil ama ne yapın edin izleyin. hele oyunu oylayanlar kaçırmasın. 2 filmi sabırsızlıkla bekliyorum...!
jordan585
jordan585

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok gzel birr filmm grçekten bnce bu puan hiçç yakışşmamışş
splinter-usta
splinter-usta

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
film sürükleyici akıcı güzel bir film kesinlikle izlemeye değer ama pek bir hayranlığım yok filme karşı...
jander82
jander82

17 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Senaryosu kadar başarılı bir yapım.Oyuncular çok iyi. Fakat filmdeki zombiler oyundakiler kadar tehlikeli değil.Bu birazcık tekdüzelik katmış.
bewitchedangel
bewitchedangel

13 Şubat 2006 tarihinde eklendi
oyununu oynadığım icin merak ettigim bir filmdi ve gittigimede kesinlikle pisman olmadım. bazı yönlerden zayıf olsa bile oyuncuların basarısı bunu kapatmıs. bence yeterince iyi bir film 2.filmin(ilki kadar basarılı olmasada) çekilmesi ve 3. nün yolda olması bunu kanıtlıyor...
sinema-com
sinema-com

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
ben ölümcül deneyin beşinide izledikten sonra bunun film serisine iyi başlangıç olduğunu düşünüyorum ama daha güzeli de var yani
facesss
facesss

10 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
film oyunu oynamış birisi olarak hiç beğenmedim oldukça yeteneksizmiş yönetmen eldeki çok güzel olabilecek bir konuyu batırmış bu tip zombi filmleri içersinde izlediğim en kötü filmdi filmde kayde değer tek şey milla nın güzelliği oda bir seyirci için ölçüt olamaz tabi bunlar benim yorumum fakat izlenmiyecek bir filmde değil
biyologgg
biyologgg

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
defalarca izlesem sıkılmam, süper...
utku-sun
utku-sun

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel resident evıl serisini iyi başlangıç olmuş özellikle milla çok güzel oynamış
Selçuk Kalaycı
Selçuk Kalaycı

21 Eylül 2002 tarihinde eklendi
evet film bence çok etkileyici ve sürükleyici ayrıca bir kaç tanede korkutucu sahne var bwn bir kaç kez zıpladım daha dogrusu :) ama bence gitmeycek degecek bir film emin olum paranız boşa gitmeyecektir
seyyaherol
seyyaherol

17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Favori filmlerinde biride bu film senaryosu ve oyuncularıda (milla) cok hos. 2 si de fena sayılmazdı ama 1.si daha iyiydi.
ugurpun231
ugurpun231

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence daha ii olabilirdi.bu tür filmleri seven varsa doom bu film den çok daha iiydi.tavsiye ederim zaten konusu da aynı.
soydanozturk
soydanozturk