Ölümcül Deney
4,2

Chev
Chev

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Oyuncu seçimiyle , seneryosuyla herşeyiyle harika bir film bence izlemeyenler kaçırmasın derim ..
kolikkiz
kolikkiz

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
çok süper bi film herkese öneririm soluksuz izlenebilinecek bir film..hiç sıkılmıyorsn yani ben 10 puan werdm we milla jovovich çok güzel bir kadın..
utku-sun
utku-sun

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel resident evıl serisini iyi başlangıç olmuş özellikle milla çok güzel oynamış
ve-lii
ve-lii

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film korkutucu sahneleri var.Tabik uçuk kaçık sahneler de var.1-2-3 hepsini izledim.Bence keyif alınacak bir film.Milla Jovovich de süper onyamış.Artı dvd den izlerseniz kamera arkasına da izlemenizi tavsiye ederim.
cbndnz
cbndnz

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Merhaba,
Son derece kaliteli,sürükleyici bir aksiyon var filmde...
onerdunay
onerdunay

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Resident Evil hayranlarının yüzünü kara çıkarmayan bir yapım. Türü sevenlerin arşivlerinde kesinlikle olmalı.
monopoly
monopoly

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
zombi temalı birçok saçma filim izledim ,bu onlardan açık farkla ayrılıyor.İzleyin.
mehtap6
mehtap6

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika bir film süper.en muhtesem zombi filmlerinden 3. sunu sabırsızlıkla bekliyorum.
beck31
beck31

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Keyifli bir seyirlik sadece.Onun disinda gercekten cok sıkıcı bir film.10/7
darklake
darklake

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ilk 2 si güzeldi..oyunları bi başka güzel..bakalım 3. si nasıl umarım o da güzel olurda filmi artık bağlarlar..8/10
mustynet3
mustynet3

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
zombilerle ilgili film yapılmak sitenm bilime daysnmıl mütiş bir bilim kurgu izleyin izlemeyen üzülür8bilim kurgu sevenlere)
nickisteee
nickisteee

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Zombilerin olduğu her filmi bu kadar beğenebilirim ancak. Filmden bir an bile kopmuyorsunuz. keyifliydi.. izlenmeye değer bir film.
tarhansimsek
tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Yaf valla bu filmlere bayılırım ama tabi kalite kokuyorsa. Çok iyi bir film olmuş. Tabi keşke zombi olayı işin içinde olmayaydı daha iyi olacaktıya nese yine de keyifle izlenebilecek ve hatta bu tarz filmler arasında en iyisi olarak nitelenebilecek ve arşivlenecek bir film. Serisinin devamı bu başarıdan uzak bence.
ahmet-kececi
ahmet-kececi

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Milla Jovovich muhteşem!
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Paul W.S. Anderson yetenekli bir yönetmen değil.Daha önce çektiği ’’Mortal Kombat’’ da daha çok ülkemizde sevilmişti,yoksa çok da iyi eleştiriler almamıştı.’’Resident Evil’’ ise sıradan ve beklentileri karşılamaktan uzak bir yapım. 5/10