1 ziyaretçi
15 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Umbrella ismindeki şirkette bulunan çalışanlar insan ömrünü uzatacak bir takım çalışmalar içerisindedir, fakat işler onların istediği gibi gitmez. Şirkette bulanan yapay zekaya T virüsü bulaşır. Yapay zeka bunu tüm çalışanlara bulaştırır. Red Quinn zombiye dönüşen bütün çalışanları kontrol eder fakat birilerinin onu durdurması gerekmektedir. Zombiler konuşamaz, düşünemez ve anlayamazlar. Tep yaptıkları dahada saldırgan olmaktır. Başrolde izlediğimiz Milla Jovovich harika bir oyunculuk sinemaya değer kattığı aşikar. Zombi film severlerin kesinlikle izlemesi gereken türünde başyapıt olan bir seri film.
Kendi alanının başyapıtı. Diğerlerinin bayağı kaldığı bir alanda gerek anlatımı, gerek oyunculuğu, gerek mantığı ile rakiplerine açık ara fark atıyor. İlk film, diğer serilerinden daha güzel geliyor. Ne kadar uzatılırsa konu kalmadığı için sıradanlaşıyor ama ilk filmde herşey çok iyi.
Mila Jovovich bu seri ile birlikte büyüdü ve yükseldi desek sanırım yanlış olmaz. Kendisinin büyük bir hayranı olarak yapabildikleri müddetçe seriyi devam ettirmelerini istiyorum.
Müzikleri inanılmaz güzel bir film.ilk resident evil oyunlarındaki karanlık, korkutucu havayı yaşatıyor.Çok zevk aldım.Sonraki filmleri beğenmedim.Ama bu filmi defalarca izledim.
ilkler hiçbirzaman Unutulmaz ben aslında zombi filmlerini çok mantıksız bulurum ama resident evil hariçç bu filmi haftada en az 1 kez izliyorumm senaryosuda çok güzellizleyin 10/10 hakkeden bir filmmpişman olmayacaksınız!:):)
film süperdi ya kim ne derse desin yapılmış en güzel zombi filmi bilimkurgu olarakta çoğu kült filmi yerinden etti ayrıca oyuna baplı kalmadıkları da iyi olmuş nerde ne olacağını bildiğim bir şeyi seyretmek hiç hoş olmazdı doğrusu