diğer zombi yapımlarından farkı kendi içinde mantıklı bir sebeb bağlıyor olması.üstelik çok akıcı ve etkileyici bir aksiyon. milla jovovich güzelliğiyle büyülüyor adeta.
Önce Street Fighter'la başlayan daha sonraları da Mortal Kombat ile devam eden Video oyunlarının sinema uyarları son yıllarda tavan yaptı.Capcom'un elinden çıkmış olan Residen Evil kendine oyun piyasında bir çok fanatik toplayınca filme çekilmesi gecikmedi.Mortal Kombat'dan hatırladığım ve oyun uyarlamalarıyla epeyce sükse yapmış yönetmen-senarist Paul W.S.Anderson'ın çekmiş olduğu Ölümcül Deney şimdilik en başarılı video oyunu uyaralaması olarak gördüğüm bir filmdir.Milla'nın da filme cuk diye oturduğunu söylemem gerekir.Resident Evil eksikleri olsa bile oyunun fanlarının kaçırmaması gereken bir yapım...
Aksiyon denilince çok başarılı bir film. Fakat özelliksiz. Türüne göre başarılı.. Seyirlik denilebilir ki oyuncusuysanız daha da zevk verecektir..(6/10)
müthişşş. hem heyecan, hem hikayenin belirsizliği hemde ikinci de geliyor diyen sonuyla gerçekten çok iyi. MILLA JOVOVICH MÜKEMMELDEN ÖTE. kesinlikle çok ama çok iyi!!!! gelince kesim gidilmeli, izlediğim cd den daha çok zevk alacağım kesin!!
Resident Evil film serisinin en dolu hikaye kısmına sahip, yinede aksiyondan fırsat bulup da esinlendiği oyunun hikayesindeki verdiği korkuyu ve dramayı verememişler. Silah sesinden geçilmeyen filmde zombiler duyar korkusundan fısıldayan ve ilk karşılaşmada şaşkınlıklarını iki saniyelik "Bunlar insan değil!" repliklerine indirgeyen, Milla'dan Rus duygusuzluğunu kapmış arkadaşlarımızı hangi akla hizmet orjinal karakterlerle değiştirip hikayeye ufak (!) eklemeler yapmışlar bilmiyorum. Yönetmen altın madeninden kömür bulup sevinçle çıkmış, bizede potansiyeli tam puan olan bu filme 3 vermek düşer.
Lanet olası e harfim ve bazı rakamlar çıkmamış kusur bakmayın yeniden yazacağım ;
Filmi izlemedim sanırım DVD kopyasını alacağım devamı çekilecek sanırım diyenlere duyurulur 2.bölüm 2003'te Vizyonda adı Resident Evil 2 : Nemesis İMDB adreside şu http://us.imdb.com/Title?0318627 ayrıca ilmin 1.bölgesi henüz çıktı 2.bölgeden izledim diyen arkadaş nasıl olupta izlemiş filmi acaba.
Bence çok güzel bir filmdi özellikle michelle rodriguezi çok beğeniyorum ama oynadığı bütün rollerde ölüyor nerdeyse üzülüyorum ama kız çok iyi ve filmde çok güzel heyecanlıydı...