Kurak Günler
3,7

Faruk Kazak
Faruk Kazak

22 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu kadar tutuk bi film olamaz . Bir savcı yeriyerinden oynatabilirken burda çocuktan korkuyor. Ve finalsiz film sevmem bu da onlardan biri
Bilal YILDIZ
Bilal YILDIZ

23 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Gerilimi hissettiriyor. Ancak olay örgüsü ve senaryosu iyi çalışılmamış. Bir gelecek bir geçmiş bir şu an derken ordan oraya atlanılıyor ve bu sayade bir şeyleri kaciriyorsunuz. Koskoca devletin savcısı da çok aciz ve beceriksiz gösterilmiş. Filmde kim suçlu kim suçsuz derken öyle rezil bir sonra bitiyor ki (Hatta sonu bile yok) suçluyu bulamıyorsunuz. Hakimeden ve komserden bile şüpheleniyorum. İşin icerisinde olabilirler. Kısacası çok vaktiniz var ve israf etmek istiyorsanız izleyiniz.
Ozgur Pamuk
Ozgur Pamuk

21 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bir film bu kadar mı özenilmeden çekilir. En azından bir hukukçu ve emniyetten bir danışman kullanılsaydı. Bu devirde bıyıklı üniformalı polis mi olur. Bir savcı böyle basit hatalar yapacak kadar cahil olamaz... Verilen emeğe yazık.
Ece Cömert
Ece Cömert

27 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Ne izledim ben yaaa sinirim bozuldu saçmalıklara sonunu neden bekledim onu da bilmiyorum zaman kaybı sadece
hayat sahnesi yunusyuceoffical
hayat sahnesi yunusyuceoffical

18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
İstanbul Forum sinemasında bu filmi 17.12 2022 tarihinde izledim izlediğime izleyeceğime her türlü pişman oldum bir tiyatro yönetmeni olarak filmde hiçbir şeyi anlatmayayım amaçsız bir olgu uğruna beni meşgul eden sevgili yönetmen meslektaşıma sevgilerimi iletiyorum anladınız siz beş para etmez bir film sakın gitmeyin zaten yakında TV'ye düşer ya da internete düşer oradan izlersiniz eğer izleyeceksiniz
muhammet oruç
muhammet oruç

31 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Filmin yönetmeni de yorumlara dahil olursa seyirciyi aydınlatırsa iyi olur. Böyle saçma sapan filmin 2. Si gelirmi o da muamma gelirde tutar mı sanmıyorum dizi gibi film olmuş ama giriş gelişme sonuç hepsi alakasız
Derya çakmak
Derya çakmak

23 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Hic begenmedim  okadar yavas ilerliyordu okadarki surekli hizlandirmak zorunda kaldim bunun neresi vasat
GÖNÜL İNCE
GÖNÜL İNCE

14 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filmde polislerimizi, savcilarimizi , jandarmlarimizi küçük düsürmüşler. Böyke birşey söz konusu olamaz. Yetersiz kalma gibi bir durumları olamaz. Ortada hiç biri yok zaten. Saçma sapan Lgbt şeyleri girmiş filme ne yapmaya çalışıyorsunuz özendirmeye mi ? Sonu zaten saçmalık pardon yaa son yoktu degil mi ? Yarım kalmış film. Olmamış sıfır. Ve asla polisimize, jandarmamıza yetersiz diyemezsiniz çok şükür her yerde yanimizdalar. Bir telefona bakar hepsi anında dakikasında yığılirlar olay yerine. Bir kere silahli iki kişi kapinin önünde tartisiyorlar diye aradim aninda her sokaktan birer ekip geldi. Yine sinirlendim. Yapmayın kardeşim film. Vakit kaybiydi.
Alperen B
Alperen B

14 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Eğitimli bi savcı bu duruma düşmez çömez birisini de böyle bi yere vermezler ayrıca günümüzde değil savcı halkın en alt tabakası bile böyle kaosun arasında kalmaz
Filmin finali de bomboş
Hediye Keleş
Hediye Keleş

18 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Berbat vakit kaybı izlemeyin sonu yok filmin baglayamamislar böyle filmleri sevmem biyere baglamadilar
Şükran Öner Bulent
Şükran Öner Bulent

11 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Bok yiyenin yerine sonunu yazamadığınız filmleri çekmeyin hayatım böyle saçma bişey izlemedim o
kadar saçmaki acaba bende mi sorun diye düşünüyor insan ..Bu nedir yaaa
Esra
Esra

15 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat bir film sonu yok gidin çizmeli kedi izleyin daha mantıklıdır bundan - yıldız olsa o bile fazla gerçekten
HzNietzsche
HzNietzsche

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmi yetersiz ve eksik buluyorum.Kimseye de tavsiye etmiyorum aklı olan bu ve bunun gibi türk yapımlarından uzak dursun.