Korkusuz
3,7

august-king
august-king

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu film bu puanı bile haketmiyor.Çok kötüydü
kelejj
kelejj

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben affleck yerine başkası oynasa daha iyi olurdu.sadece müzikleri için izlenilmeye değer.10/5
sulod
sulod

25 Mart 2003 tarihinde eklendi
Ben genelde çok kalite olmayan filmlere yorum yazmam ama boş olduğum için yarında okulların kar nedeniyle ilimizde tatil edildiği için yazıyorum bu yorumu aslında pek bişey yazmaya gerek yok Jack Ryan arkadaşımız gibi birkaç tane unsur Örümcek Adam'ın önüne geçiriyor DD'ı ama Örümcek adamın öne geçtiği unsurlar bence daha çok Evet Örümcek Adam Daredevildan Daha iyiydi Çünkü Örümcek Adam'ın maceralarını hiç sıkılmadan defalarca izleyebilirsiniz ama Daredevil'a bir kez daha Katlanabileceğimi hiç sanmıyorum (bide kızlar Ben Affleck'i Yakışıklı bulurlar gidin bide Daredevildaki Makyajsız veya berbat makyajlı halini görün şebek gibiydi bide gözü kayıp duruyor iyice şebek olmuş)işte örümcek adamınartısı Makyaj bir, Görsel efektler Örmüceğin çok daha iyiydi (ispatı bu sneki oscar ödülleri)bu iki, üçüncüsü Bulseeye Karakteride olmasa film çizgi roman içeriğinden çıkacak neredeyse düşmanın hiç bi enterasan tarafı yok sadece bıcakları iğneleri flan iyi kullanıyor bunu Cüneyt Arkın da Yapıyor Bu Mutantsa Cüneyt Arkın Teenage Mutant Ninja Törtıl Örümcek adamdaki Yeşil cin'in gözünü yiyim.Dördüncüsü Kate Winslet Jennifer Garnerdan çok daha güzel ama orasını burasını sıktırıp millete poz yapmıyor daha yazardım ama yazdıkça asabım bozuluyor en iyisi burda kesmek ha son bişey Örümcek Adam'ın Müzikleri daha iyiydi eğer elinizde Full Soundtrack varsa daha iyi anlaşılıyor (gerçi elimizde DD ın Full Soundtrack ı yok ama olsun örümcek DD dan kalite)Örümck adam bari beklediğimiz gibi çıktı BEn DD ı şimdiki Hulk'u nasıl bekliyorsam öyle bekliyodum hayalkırıklığı yaşatmasıda DD ın eksisi (3 veriyorum oda filmin içindeki ben afflec ve Jennifer garner haricindeki kaliteli oyunculara yoksa film 1 lik)
emre-aluc
emre-aluc

24 Mart 2003 tarihinde eklendi
böyle dandik uyarlama ne gördüm ne işittim ya,ayıp ayıp yaşından başından utan ...
ozkanpurde
ozkanpurde

22 Mart 2003 tarihinde eklendi
açıkçası nasıl bir hata yapıp gittim bilmiyorum bu filme.. belki divx olarak indirip izlemeye değerdi ama sinemalık bir film değiildi.. senaryoda iş yoktu.. görsel vurgulamalardan bahsetmek bile istemiyorum; öyle sahneler olduki gülmekten öldüm.. tabi çizgi romanını takip eden biriyseniz yinede görmek isteyebilirsiniz.. onun dışında tavsiye etmiyorum..
volkanick
volkanick

29 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Yapılmış en kötü çizgi roman uyarlamalarından biri olan film en komik görünüşlü kötü adam ve bütün çizgi roman dünya mitolojisine ters bir şekilde siyah tenli bir Kingpin içermesiyle de dikkat çekiyor.
tezcan3434
tezcan3434

11 Mart 2003 tarihinde eklendi
bence bir halta yaramaz
dun izledim
kahraman zaten
pek iyi değil
bir kor bir goruyor
kahramanın üstün özellikleri var ama insan otesi ozellikleri asla yok
oysa filimde binalardan felam atlıyor bu kabul edilemez
hadi onu geçtik sevgiliside 10larca katlı binalardan atlamaya baslayınca film koptu bence
colin farrel bence daha ii filimde
zaten geleceğin wills i olarak goruyorum ben colin abimizi. bence seyretmesseniz hiç bişi kaybetmessiniz. al pacinonun colin le olan filmi THE RECRUIT çok daha ii