filmi mantıken sorgulamadan bir çizgiroman uyarlaması olarak ele alıp izlerseniz mutlaka beğenirsiniz çünkü güzel bir film işte aksiyon aşk.. hepsi iyi
Orta güzellikte bir filmdi oyuncular ellerinden geleni yapmışlar ama film biraz klasik bir şekilde ilerliyor.Heyecan ve aksiyon daha fazla olabilirmiş.Ama çok fazla beklentiye girmeden izlenebilecek orta şeker bir film diyebilirim.7/10
sadece vakit kaybı diyenleri anlamıyorum herhalde filmi izlemediler ya da yanlıslıkla öle yazdılar bu film nasıl 7.2 de kalmıs anlamadım colin farrel ben affleck duncan ve jennifer süper yakısmıslar cok karizmalar ayrıca senaryoda bence cok güzel film sürüklüyo sizi bitmesini istemiyosunuz umarım ikincisi de cıkar ...
Klasik kahramanlık filmi.. ABD nin herkese en güçlü kenidisi göstermek için ürettiği saçma sapan filmlerden birisi daha idi bence.. Ama bence yine de güzel bir yapımdı... Normalde 8 vermem ama CArmen için değer...
bence ben affleck iyi bir oyuncu ancak özellikle bu filmde aksiyon sahnelerinde pek başarılı bulmadım ben affleck az çalışmış gibi geldi bide kingpin zenci değildi o yanlış olmuş bunların haricinde be n filmi beğendim hikaye kurgu hepsi iyiydi izlenmesini tavsiye ediyorum körlerin anlaşılmasına yardım edebilir ayrıca
bence gayet güzel bi filmdi.Devamı çekilirse çok iyi olur.Ben afleck te karaktere çok uygun olmuş.Bence en azından 10 üzerinden 8 i hakediyor.Ama ben 10 üzerinden 9 veriyorum.
ben bu filmi sevdim ne konusu ne oyunculukları ama colin farrel iyi oynamış onuda atlamayım nede senaryonun güzelliğinden amy lee nin muhteşem müziklerinden çok sevmiştim