Korkusuz
3,7

Ilknur K
Ilknur K

21 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Bir fantastik film olarak gayet iyiydi. En azından sıkılmıyorsunuz izlerken. Oyuncular da gayet iyi.
tarhansimsek
tarhansimsek

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Yaw şimdi kalkıp Batman-Örümcek adam- Süpermen in karşısına böle bi garibanı neden çıkartırlar bilmem. Ha kedi kadınnnnnn ha korkusuz admmmm traş yani. Tv de izlewnecek türden hani kalkıp sinemada izlenecek bir film değil.
hilalhosgor
hilalhosgor

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
orta düzeyde başarılı bir film...fantastik pek sewerek izlediğim bir film türü olmadığından dolayı pek beğenemedim.ama filmdeki müzikler doğru yerlerde giriş yapmış.
roxtonfan
roxtonfan

27 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Burak'cım bende kötü demedim ki zaten.Sadece o her karaya girdiğinde gülmekten katıldığımı söyledim.Ama tipi çok komikti yani:)))))))
kaankarsan
kaankarsan

2 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Soundtrackler çok başarılı. Fakat film sıradan. İyi bir uyarlama değil, kötü oyuncu seçimleri var. Affleck'i bir Daredevil olarak düşünemezdim...(5/10)
boldheart
boldheart

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
seyir zevki açısından fena bir film değil ama kaliteli bbir yapım diyebiycem sıradanlık filmde göze çok batıyor şarkılar çok iyi olmuş ama film daha iyi olabilirmiş yinede izlenmeye değer bdiyebilirim yani sıkıcı değil 10/7 verdim biraz çok oldu ama film yinede izlenir...
Esteban-2
Esteban-2

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
carmen’in güzelliği dışında artısı bulunmayan pek kötü ve sıradan bir kötü bir uyarlama..6 puan carmen için.. :)
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

29 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Film izleyiciyi tam olarak doyurmuyor.En büyük eksiği süresinin kısalığı ve sonuca çabuk gitmesi.Ancak görüntü yönetmenliği mükemmel.Sonuç olarak;seyircinin sıkılmadan izleyebileceği bir film çıkmış ortaya. 6/10
alba42
alba42

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle kötü bir film değil.Süper bir filmde degil.Bence vasatın biraz üstünde.Keyifle izlenir.
Eren Yenigün
Eren Yenigün

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
belki klasik bi kahramanlk hikayesi ama ben izlerken eğlendim güzeldi...
aydogmus
aydogmus

25 Mart 2003 tarihinde eklendi
İkincisi çok yakında gelir. Wilson Fisk'in ölmemesi buna işaret. Film genel olarak iyiydi. Ben Affleck biraz pasif oynamış. Küçük çocuğun oyunculuğu da fena değildi. Duncan keza, Yeşil Yol'daki oyunculuğundan aşağı kalmaz. Ben filmi seyrettim, beğendim, 7 verdim.
hilaltugcfl
hilaltugcfl

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Aslında filme 7 verdim.Çünkü filmi başarılı yapan iyi oyunculuk,özgün senaryo ya da ne bileyim o hava yoktu işte.Ama sakın puanı 7 diye de bu sitedeki 8 küsürlük filmlerden daha vasat bir yapım olduğunu da düşünmeyin derim.Soundtrack harika.evanesce, hoobastank,seether,endo,the calling.Gerçekten 10/10(müzik)