Yaw şimdi kalkıp Batman-Örümcek adam- Süpermen in karşısına böle bi garibanı neden çıkartırlar bilmem. Ha kedi kadınnnnnn ha korkusuz admmmm traş yani. Tv de izlewnecek türden hani kalkıp sinemada izlenecek bir film değil.
orta düzeyde başarılı bir film...fantastik pek sewerek izlediğim bir film türü olmadığından dolayı pek beğenemedim.ama filmdeki müzikler doğru yerlerde giriş yapmış.
Soundtrackler çok başarılı. Fakat film sıradan. İyi bir uyarlama değil, kötü oyuncu seçimleri var. Affleck'i bir Daredevil olarak düşünemezdim...(5/10)
seyir zevki açısından fena bir film değil ama kaliteli bbir yapım diyebiycem sıradanlık filmde göze çok batıyor şarkılar çok iyi olmuş ama film daha iyi olabilirmiş yinede izlenmeye değer bdiyebilirim yani sıkıcı değil 10/7 verdim biraz çok oldu ama film yinede izlenir...
Film izleyiciyi tam olarak doyurmuyor.En büyük eksiği süresinin kısalığı ve sonuca çabuk gitmesi.Ancak görüntü yönetmenliği mükemmel.Sonuç olarak;seyircinin sıkılmadan izleyebileceği bir film çıkmış ortaya. 6/10
İkincisi çok yakında gelir. Wilson Fisk'in ölmemesi buna işaret. Film genel olarak iyiydi. Ben Affleck biraz pasif oynamış. Küçük çocuğun oyunculuğu da fena değildi. Duncan keza, Yeşil Yol'daki oyunculuğundan aşağı kalmaz. Ben filmi seyrettim, beğendim, 7 verdim.
Aslında filme 7 verdim.Çünkü filmi başarılı yapan iyi oyunculuk,özgün senaryo ya da ne bileyim o hava yoktu işte.Ama sakın puanı 7 diye de bu sitedeki 8 küsürlük filmlerden daha vasat bir yapım olduğunu da düşünmeyin derim.Soundtrack harika.evanesce, hoobastank,seether,endo,the calling.Gerçekten 10/10(müzik)