cihanayger
13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sean Penn burada ki oyunculuğuyla nasıl oscar alamadı şaşırıyorum. Senaryosu oldukça basit ama öyle güzel işlenmiş ki öyle güzel oynanmış ki filmi izlerken bir güldüm bir ağladım.. 10
sean penn'e nasıl oscar vermemişler anlamadım yani.gördüğüm en iyi oyunculuk performansıydı.filme gelince çok da güçlü olmayan bir senaryoya rağmen oyuncuların performansıyla güzel yerlere taşınmış.izlemeden önce mendillerinizi hazırlayın
sean pennin performansına hayran kaldım.otistik rolünün hakkını wermiş,izlerken gerçek sanıp ağlayacaksınız..defalarca izlenilebilecek arşiwlik bir yapım.sevgi engel tanımıyor yaa!
gerçekten mükemmel bir film.hem ağlamaktan hem de gülmekten başınıza ağrılar girecek.sean penn ve dakota fanning ciddi anlamda başarılı performanslar sunuyor.
UZatmışlar film 3 saat de olsa ben Sean Penn i azlemek için otururdum yani çok süper oyuncu yaa bu rolü sean penn değilde başka biri oynasa hiç izlemezdim
Bu film sayesinde en sevdiğim oyuncular arasında olan Sean Penn ve Michelle Pfeiffer’ı bir arada izleme şansı buldum. Film insanın duygularını zorluyor gerçekten. Hayat şartlarının değişmeye başladığı günümüzde ebeveynler için ders niteliğinde bir film. (7/10)
mükemmel bir film hem gülüyor hem de duygulanıyorsunuz dvd sini alıp izledim hem orjinalini hem de türkçe dublajını ve arkadaşlar kesinlikle türkçe dublajından izlemelisiniz filmi, sean penn tamam güzel bir oyunculuk ortaya çıkarmış ama ses olarak ne yazık ki bana hiç bir his veremedi kesinlikle izlenilmesi gereken bir film 10/10 (türkçe dublajından)
bu kadar muhteşem bir film olurmu bilemiyorum gerçekten harika... sean penn ve michell pfieffer gerçekten harika oyunculuklarıyla filmi doldurmuşlar... dramatik oldugu kadar gerçekçi bi film... kesinlikle izlemesi gerek ve arşivinizde mutlaka olmalı bence...
tek ihtiyacimiz "SEV GI" Cok guzel bir filmdi, sean penn'in performansina hayran olmamak elde degil. rolu oldukca zor ve basariyla beyaz perdeye yansitmasi takdire sayendi diyebilirim. cok etkileyici ve duygusal bir filmdi, bence herkesin izlemesi ve ders almasi gereken bir film. zeka ya da takvim yasi ne olursa olsun o seye muhtac oldugumuzu simgeleyen en guzel filmlerden biri, ihtiyacimiz olansa sadece ve sadece SEV GI.... Sevgiye ozlem duyan, sveginin sembolu olan sevgiyi ililklerinde hissetmek isteyen herkesin izlemesi gereken mukemmel bir film...
cbnc-e de tesadüfen rastlamayıp izlemesem böle bi filmden belkide asla haberdar olamıcaktım adamın sevgisine hayran kaldım resmen arkadaşlarıyla olan ilişkileri de çok hoştu hallerine gülsem mi ağlasam mı bilemedim ben de hem gülüp hem de ağladım hele küçük kız ya böyle bi şey olamaz ne kadar güzel rol yapıyor o yaşında babası çocuk gibi olunca kız olgun olmuş resmen ve o havayı da öyle bi yansıtıyorki şaşırıyo insan kesinlikle izleyin insanı duygular bu kadar güzel anlatılamaz