Sebastianbjk
24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
inSanı deRinden etKiLeyen biR fiLm Fakat Sadece Drama tarafı Ağır bastıÐı insAnLarı hüzünLendiRdiğİ için bu KadaR çok Puan aLmıŞ. benCe Puanı biraZ fazLa. 7.5 8 AraSı ideaL oLurdu.
Sean penn in performansı iananılır gibi degil en basta bu konuya deginmek lazım.Film cok basarılı sonlara dogru artık filmin içinde kayboldum bıraktım kendimi.Tavsiye ederim izlemeyen arkadaslara 8/10
Sonunda gözlerimin sulandığı ender filmlerden biri. Sean Penn, gerçekten çok büyük bir oyuncu. Klasik sayılabilecek bi konusu olan filmi, performansıyla oldukça başarılı ve etkileyici bir film haline getirmiş. Küçük yıldız Dakota Fanninge de dikkat edin filmde. Onun oyunculuğu da oldukça başarılı.
Film son derece etkileyiciydi.Sean Penn rolünü çok çok iyi yapmış ve sanki gerçekmiş gibi izlenim verdi bana.Küçük kız da çok şekerdi yani o kız etrafımda olsa bol bol severdim sanırım.Ben 10 üzerinden 9 veriyorum.Keyifli günler geçirmeniz dileğiyle.
sean pennin performansına hayran kaldım.otistik rolünün hakkını wermiş,izlerken gerçek sanıp ağlayacaksınız..defalarca izlenilebilecek arşiwlik bir yapım.sevgi engel tanımıyor yaa!
gözlerim doldu izlerken. oyunculuklar cidden konuşuyor. küçük kız o kadar tatlıydı ki onun her üzülüşünde benim de içim burkuldu. tekrar izliycem/izlettiricem filmi en yakın zamanda. sevgi nin gücü bü birkez daha anladım bu filmle. 9/10 biraz gözyaşı eşliğinde haftanın strasini atmak istiyorsanız hiç durmayın izleyin.
Sean Penn i hayranlıkla izledim. O yürüyüş, o surat ifadesi, o konuşma... Bunları bu kadar yapabilecek oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez. Sean Penn harika , senaryo iyiydi. Güzel bir film.
fazlasıyla duygusal bir film. oyunculuk yönünden ise muhteşem. kesinlikle ama kesinlikle izlenmesi gerekior. yanlız bu filmdeki performans yağmur adamdaki performansla karşılaştırıldı. bence böyle birşeyin yapılmaması gerekiordu. çünkü ikisindede çok büyük başarı ve emek var.
Bu filmi izledikten sonra hayatta,birşey için devam etmenin ne kadar meyve verici olduğunu öğrendim.Ve küçük kız filme başka bi hava veriyordu. Filmin sonundaki resimler eşiliğindeki müzik çok iyidi.(araştırdım müzigi ama bulamadım)
çok sıcak duygusal duygu yüklü muhteşem bir film.. oyuncular harika bi oyunculuk sergilemiş.. büründükleri rol basit bir rol değil ve hepsi bunun hakkını vermiş.. insanın içini acıtan ama bi o kadarda ısıtan konusuyla güzel bir senaryo.. tam bir aile filmi.. iyi seyirler../9
sean penn’den filmin önüne geçen bir performans sımsıcak bir film. sean penn’in inanılmaz performansı bana biraz rain man filmindeki dustin hoffman’ı anımsattı. çok duygusal bir film ayrıca dakota’da süper oynamıs. çok küçük yaşta ağırsıklet aktörlerle karşılıklı çok iyi işler çıkardı bu filmde onlardan birisi. mutlaka izleyin bu filmi ama sean penn’e ve gülüşüne dikkat süper bir oyunculuk 9/10