uluzeus23
20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film iyi başlamıştı ve çok güzel devam ediyordu.Açıkçası bayağı bi etkilendim,duygulandım.Ancak bu güzel gidiş Michelle Pfeiffer ın rolüne sıra gelince birden bozuldu ve çok basit olmaya başladı.Michelle Pfeiffer ın rolü hiç gitmemiş filme,çok sırıtmış.Ayrıca gereğinden uzun olmuş film.Gereksiz ve boş diyaloglarla devam etti.Bombayı da sonunda patlattı zaten.Öyle güzel başlayan bi senaryo ancak bu kadar amlamsız ve tezat bitirilebilirdi.Resmen soğuk duş etkisi yaşadım.Benim puanım 6.O da Sean Penn ve küçük kız için.
Kimse bu güzel filmi karalamaya çalışmasın.Ve herkes bu güzel filmin ve oyunculuğun önünde saygı dursun. Yok öyle -bir yerlerinizden- uydurduğunuz ve hata sandığınız o saçmalıklarla filme gölge düşürmeye çalışmayın. SANTANA EVIL
sean penn gayet basariliydi ama filmde nedenini bilemedigim bi eksklik vardi bir turlu filme ulasamiyorsun bi sure sonra da hadi artik basladin izlemeye bitir bari diye bi his uyandiriyor pek basarili bulmadim ben