Benim Adım Sam
4,4

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

26 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Beni acaip duygusallandıran bir filmdi. Belki de hayatım boyunca böyle bir sevgi seli
yaşamadığım içindir bilemiyorum ama Sean Penn oyunculukta zirve yapmış. Bu
derece etkilenmem de onunda büyük bir payı vardı. Dram yönü ağır basan hayatta
bir benzeri yaşanabilecek doğal bir konu işlenmiş. Oyuncu kadrosuda bu işin üstesin
den rahatlıkla gelmiş. Dakota Fanning'in o ufaklık hali gerçekten çok tatlıydı.
Kesinlikle tavsiye ederim. Sonuna kadar sabredin ve izleyin pişman olmazsınız... iyi seyirler...
Chev
Chev

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel oyunculuk performanslarıyla birlikte tam bir dram..Her şeyden önce Sean Penn için izlenilmesi gereken bir film.
kayser-soze-2
kayser-soze-2

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
diyecek birşey bulamıyorum, gözyaşlarıyla izledim...
karizmatik062915
karizmatik062915

19 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bu film türlerinin en iyilerinden kesinlikle izleyin başından sonuna kadar sıkılmadan izlenilecek bi film...
Ahmet G.
Ahmet G.

10 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Çok etkileyici!Ağlamamk için zor tuttum kendimi arkadaşların yanında ama herkes tutamaz ben söylemiş olayım!
dolunay1903
dolunay1903

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten küçüğünden büyüğüne kadar muhteşem oynanmış ender filmlerden biri..Mendillerinizi hazırlayın derim ben..Bu tarz filmlerden hoşlanmıyorsanız eğer süresi biraz uzun gelebilir ve bu sizi sıkabilir..Ama hayata dair iyi birşeyler almak istiyorsanız mutlaka izleyin derim..
Plagueis
Plagueis

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
sean penn’den filmin önüne geçen bir performans sımsıcak bir film. sean penn’in inanılmaz performansı bana biraz rain man filmindeki dustin hoffman’ı anımsattı. çok duygusal bir film ayrıca dakota’da süper oynamıs. çok küçük yaşta ağırsıklet aktörlerle karşılıklı çok iyi işler çıkardı bu filmde onlardan birisi. mutlaka izleyin bu filmi ama sean penn’e ve gülüşüne dikkat süper bir oyunculuk 9/10
mediha199
mediha199

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Nasıl ağladım anlatamam özellikle babasının kızını televizyonda gördüğü ve bağırarak ağladığı sahnede.. Müthişti ya ne söyleyebilirm ki mutlaka izlenmesi gereken bir film. (Dakotaya bayılıyorummmmm:P)
nemesis-2
nemesis-2

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Temiz ve sımsıcak bir kalbi?Tatlı bir gülüşü?7 yaşında bir beyni?Bir o kadar hiperaktif?Bir baba için fazla duygusal?Her şeyi kızı ve arkadaşları?İşte Sam Dawson? Sizce de değerli bir değil mi?Sam Dawson'un zaman zaman ağlatan zaman zaman da güldüren sevgi dolu bir hikayesi?Sam Dawson sizi de sevgiyle dolduracak?
nileylül
nileylül

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok güsel bi filmdi...özellikle sean penn...bu oyunculuğa hayran kalmamak imkansız bence...
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Başından beri beni büyük bir hüzüne boğan, zaman zamanda güzümü güldüren çok güzel filmlerden biriydi. Senn Penn çok başarılı bir performans sergilemiş. Çok çok güzel duygular yansıtan süper bir film bence..
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bir baba ve cocugu arasındaki bagın ne kadar kuvvetli oldugunu gösteren bir yapıt
cougarcop
cougarcop

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sean penn i ayakta alkışlıyorum. rain man daki dustin hoffman performansından sonra birdaha bu tip rollere kimseyi yakıştıramam derdim ama sean penn bu rolün hakkını fazlasıyla vermiş ve harikulade bir film olmuş ...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
sean penn in harikulade oyunculuğunun da taçlandırdığı,gözyaşlarınızı zor tutacağınız(ya da tutamayacağınız diyelim) başarılı bir film.hatırlıyorum da ,ben ve arkadaşlarım o gün örümcek-adam a girmiştik,annem ve arkadaşları da benim adım sam e.çıkışta komşumuzun resmen gözler şişmiş,kızarmış böyle bayağı bir ağladığı belli olmuş bir biçimde dışarı çıktığını görünce,bu filmi ben de izlemeliyim demiştm ve sonuçta bu kararımdan dolayı pişman olmadım:)
beck31
beck31

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hikaye bir kenara bırakıldığında bile sadece sean penn ’in muhteşem oyunculuğu için bile izlenebilecek duygu yoğunluğunun tavan yaptığı filmlerden biridir.Oyunculuk adina hersey bu filmde var, ayrica Michelle Pfeiffer ve Dakota Fanning de harikalar, her zaman oyleler..