4,4
Benim Adım Sam hakkında görüşlerin ?
24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
SeaN PeNN yok boyle bi oyunculuk çok güzel bi filmi tek başına götürmüş adeta dakota fanningde daha 7 yaşında olmasına rağmen rolünün hakkını wermiş kaçırılınmaması gereken bi film...
29 Eylül 2004 tarihinde eklendi
duygu sömürüsü sıfatını çok çok hakediyor.

şimdi moda oldu. dogmacılar alıyorlar kamerayı "işte bu gerçek hayat" demeye getiriyorlar. halbu ki sean pean açık bir şekilde oynuyor:)
15 Aralık 2005 tarihinde eklendi
inanılmaz etkileyici bir film. başta sean penn olmak üzere, dakota fanning ve michelle pfeifferin oyunculuğuna hayran kaldım. izlenilmesi gereken filmlerden. çok güzel..
14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bu filmi mutlaka izleyin...
gerçekten son derece mükemmel bi film.
19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu film sayesinde en sevdiğim oyuncular arasında olan Sean Penn ve Michelle Pfeiffer’ı bir arada izleme şansı buldum. Film insanın duygularını zorluyor gerçekten. Hayat şartlarının değişmeye başladığı günümüzde ebeveynler için ders niteliğinde bir film. (7/10)
6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film sam le beraber ağlamamak imkansız.
13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sean Penn burada ki oyunculuğuyla nasıl oscar alamadı şaşırıyorum. Senaryosu oldukça basit ama öyle güzel işlenmiş ki öyle güzel oynanmış ki filmi izlerken bir güldüm bir ağladım.. 10
3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Gercekci olmak gerekirse izlerken sıkıldım.ben pek dayanamıyorum agır işleyen dram filmlerine...sonuçta zevk meselesi.
19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Hiç abartısız söylüyorum, hayatımda izlediğim en iyi dram!
9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İçim parçalandı.İçi dolu ama kelimelere dökemiyor sean penn hele şu şirin dakota fanning kesinlikle çok etkileneceksiniz bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlicaksınız 10/10
29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
diyecek birşey bulamıyorum, gözyaşlarıyla izledim...
21 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Filmin en dikkat çekici yanı Sean Penn' in oyunculuğu. Adeta döktürmüş adam. İzlediğimde oscarı almıştır herhalde dedim ama alamamış. Akademinin tutumu. Bu oyunculuk hakkında ''Tropic Thunder'' filminde de bir yorum var. Güzel bir bakış açısı. Filme gelirsek, engelli kişilerin sosyal hayattaki rolleri işleniyor. Ana karakterin yanında onun çevresinde bulunan diğer engelli kişilerle de bu sağlanmaya çalışılmış. Ama ana karakterin başarıya ulaşamaması izleyicide eksiklik oluşturabiliyor. Penn'in oyunculuğu için izlenebilir. (6.5)
3 Eylül 2004 tarihinde eklendi
şu ana kadar seyrettiğim en iyi filmlerden biri çok dokunaklı ve etkileyici
19 Ekim 2004 tarihinde eklendi
işte herkesin kolay kolay beceremeyeceği şahane bir film..senn penn harika bir oyun çıkarmış
12 Aralık 2004 tarihinde eklendi
sean penn gayet basariliydi ama filmde nedenini bilemedigim bi eksklik vardi bir turlu filme ulasamiyorsun bi sure sonra da hadi artik basladin izlemeye bitir bari diye bi his uyandiriyor pek basarili bulmadim ben