insanı çok etkiliyor , içiniz cız ediyor.sean penn ise muhteşem oynamış , oyunculuğu tam puan alır. Ağlamak istiyor yada yerşeye ağlayanlardansanız yanınıza mendil alır.
sean penn in carlito's way den sonraki en iyi filmi bence.(zaten orda başrolde değildi).hakikaten çok duygusal bir film .sevgi kavramı muhtaşem işlenmiş.sean penn,michelle pfeiffer ve hatat kucuk oyuncu dakota fanning enfest oynamışlar.
Filmin atmosferi çok güzel... Sean Penn'in oyunculuğu mükemmel... Anlatılan hikaye ve bu hikayenin tasviri çok ama çok iyi... Sevginin ne paha biçilmez bir değer olduğu üzerine sıkı bir film... Zaten filmin spot mesajı da anlatılmak isteneni özetliyor; 'Love is all you need'... Mutlaka ama mutlaka izlenmesi gereken filmlerden... 9/10
bazen engelli insanlar bile normallerden daha tutkulu sevebilyorlarmış..işte bunu gösteren nadir filmlerden biride bu bence...mutlaka izlenmeli..mükemmeldi..
O kadar çok etkileyici bir film ki..Hayatımda ilk kez bu filmde hüzünlenip, bu filme ağladım.Sean Penn muhteşem bir oyunculuk sergilemiş.Filmin etkileyici tarafı Sam'in kızını tekrar almak için verdiği mücadeleydi..Ve zeka seviyesine rağmen en iyi mücadeleyi verdi.Ve bence bu filmde Sam karakterini seslendiren kişide işini bir harika yapmış.Gerçeğini aratmayacak bir performans..Herkesin izlemesi gereken muhteşem bir film.
çok sıcak bir film hem eğlenceli hem hüzünlü dakota ilerisi için favori oyuncularımdan zaten çok iş var bu çocukta sam ve arkadaşlarının problem çözmelerine ve dayanışmalarına hayran kalmamak mümkün değil
bu kadar güzel bir film kaç yılda bir vizyona giriyor tartışılır ben 3kere izledim doyamadım her izleyişimde ilk izleyişimmiş gibi merakla izledim kaçırmayın hiç bişey için geç değil izleyince çoooooooooooook seveceksiniz sean penn 1numara
O nasıl bir oyunculuktur ya, inanılmaz derecede inandırıcı tüm oyuncular kendilerini aşmış, genç yetenek Dakota Fanning in ilk filmi. Hayattan bir kesit gibi olmuş çok duygusal ve etkileyici.