Scooby-Doo

Çok şirin....
onursmg
onursmg

19 Ocak 2006 tarihinde eklendi
scooby doo filmi kesinlikle çok güzel ve çok eğlenceliydi..Bence tüm oyuncular iyiydi!Sarah'nın bi sahnesi wardı kapıyı açtı diye seviniyodu ya orda kopmuştum ben "oh yeah aha.." eheheh :p ayrıca bu filmle ilgili üzüldüğüm bi konu da yok değil!filmde Linda ve Sarah'nın öpüşme sahnesi olcakmış ama kaldırılmış..Yine bi "best kiss" ödülü iyi olurdu :p neyse..buakşam zaten kanal d bizimle payalşıyo bu filmi herkese iyi seyirler ;))
pini-2
pini-2

13 Haziran 2002 tarihinde eklendi
Ewwet çizgi filmini küçükken çok severdim, şimdi sinemaya taşınmış bu güzel bir haber. Kesin giderim izlemeye, kaçırılır mı ? :-P
no-one-2
no-one-2

12 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
oops beyler:))bu kadar ön yargılı olmayın belki çocuk filmi olabilir ki bence diil hiç de aptalca diil ve eğlenceli:))ben ki tarantino manyağı bir insanım ama sevdim:))yapmayın bu kadar:))
ayhanpala
ayhanpala

2 Ekim 2002 tarihinde eklendi
erhanthemaster bir daha izlemediğin filmler hakkında yorum yapma yoksa ben senin aklını alacağım.Filme gelince bence iyi bir seyirlikti.Sarah michelle gellar gerçek bir afet ona fredy ile bol şanslar.