Öncelikle bir görsel şölen. İyi oyuncu seçimleri, tabii ki başta Nicholas Cage... Bir tek Eva Mendes çok yavan bir oyunculuk çıkarmış, izleyiciye hiçbir duygu vermiyor neredeyse.Tüm hikayeyi 114 dakikaya sığdırmak için kırpılan bölümler ise can sıkıyor. Ama senaryonun genel işleyişi güzel. Final biraz sönük kalmış denebilir.Not: Çizgi roman sevmiyorsanız izlemeyin, beklentileriniz boşa çıkar, sıradan bir nicholas cage hayranını sarsar bu fantastik hikaye (tecrübeyle sabit). Mesela aşağılamaya falan kalkmayın yani karakterin orjinal tipini, ayıp...
bir başlangıç filmi olarak ele alırsak başarılı zaten çizgi romanda uyarlama olduğu için pek fazla da yapılabilecek bir şey yok ancak film özgün olsaydı kötü derdim. karakterler bekleneni veremiyor çünkü.oldu bittiye getiriliyor herşey. cage olmasa izlemezdim desem yeridir. yapımcılar cage’de iyi karar almışlar.
bence nicholas cage in menajerini değiştirmesi lazım hiç role uymamış bence film beyazperdeye uymamış boş vaktiniz çoksa gidin ama bence kötü bir filmdi yönetmenin daredevil teki hatalar devam ediyor
çok özlemiştim onu yeni bi yapımda görmeyi..gerçi o bi aktör temposuna göre arayı çok da açmıyr..ama bn onu farklı farrklı senaryoalrda seyretmekten oldukça zevk alıyrm...çünkü o hepinin üstesinde alnının akıyla geliyr..bu filmide oldukça farklı bi senaryoya sahip..ilginç açılımları da var..mutlaka seyreilmeli.. herkese iyi seyirler..
filmi bir kere beğendim onu başta belirteyim...beğenmeyenleri anlayabiliyorum...herkese göre bir film değil hani...bazen sıkıcıda olabiliyor...gerek görsel,işitsel efektler...gerek atmosfer yaratımları harika...hele o şeytanlara bayıldım doğrusu...senaryo çok kötü...ama görselliğin muhteşemliğinden pek fazla düşündürmüyor...sonuç olarak zevkli bir film...son bir söz:keşke kuru kafa'yı daha iyi yapsalarmış :(....
Şu chopper yok mu yaa filmi seyrettiren büyük bir unsur benim için, hele bir de iyi ses sistemi olunca mest oldum valla, filmde güzel di iyi bir uyarlama olmuş
Bence DareDevil beklediğim gibi çıkmadı fakat bu film bildiğimiz ghost rider gibi nicoles cage ilede çok şey vadediyor.
Vizyon tarihi 14 Temmuz 2006 yazıyor (Herhalde yurt dışında ) Fakat "Nagehan" dediği gibi 27 şubat ta girerse türkiyeyi unutsun çünkü o tarihe kadar filmin korsanları (Korsana Hayır) bile satıştan kalkmış olur...
tamam goruntuler konu hersey guzel hos ama cage cok fenaydı yeni disler yeni sac ustelik genc delikanlı kahkülleri cok kotuydu ayrıca kas bir insana bukadarmı yakısmaz bence baska bir basrol oyuncusuyla cok daha iyi olabilirsi.birde seytana ruhunu pek kolay sattı bir baktık satmıs olayı daha guzel yapabilirlermis
Hollywood ne zaman senaryoları değiştirecek merak ediyorum doğrusu.. Bir kahraman yaratılır ona özellikler bahşedilir, onun karşısına düşmanlar diklir falan filan... Ha bir de sevgili. Gerçeği söylemek gerekirse bıktık artık bunlardan. 1) Film çelişkilerle dolu 2) Sonu bana Blade i hatırlattı 3) Sinema tarihi bu kadar aciz kötü karakterler görmemiştir bence.. Kısacası ben filmi hiç beğenmedim..