Hayalet Sürücü
3,9

mertyuksel1991
mertyuksel1991

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok çok kötü bir film bu kadar puanı nasıl werdiniz anlamadım dogru düzgün action sahnesi yok bide bisiyi anlamadım o mezarlık bekçisi orda niye yeniden ghost rider a dönüsüo nicolas cage bulamıo mu yane yolu bos yere para wermeye deymez
seeko-2
seeko-2

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
güzel film ama düşmanları hakladığı sahneler hemen bitiyor. 2.s. nasıl olacak bakalım?
shiningnsilent
shiningnsilent

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar mı basit bir konu olur

Saçma sapan bir senaryo...

İzlemeyin

Paranıza yazık olur

Son pişmanlık fayda etmez.
vincecarter17
vincecarter17

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence süper bir film
achilles-61
achilles-61

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir filmdi.Kesinlikle izlenilmesi gereken bi film..Sonu çok etkileyici değildi ama devamı olduğunu gösteren bir sondu.E ne de olsa marvel yapımları üçleme oıluyor:)
tcansiz
tcansiz

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika bir karakter, çok kötü bir senaryo ve dramatizasyon...marvelin en fazla dramaya açık karakteri bu olsa gerek.ne yazık ki Film kopuk kopuk ilerleyen sahneleri, 2.sınıf kokan replikleri ile izleyiciyi özellikle en başta konudan uzaklaştırıyor. bir yerlerden sam elliot girip durumu idare eder gibi oluyor ama nafile. Karakterler yüzeysel işleniyor, sanki iki ayrı film izleniyormuş duygusu veriyor, bir anda herşey çok basit şekilde olup bitiyor. Action filmlere susadığımız şu günlerde sadece 2-3 sahnedeki görsel doyum için gidilebilir. üzüldüm.çook üzüldüm :(
volkan66
volkan66

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
akiyon ve konu açısından çok tatmin edici degil filmi kurtaran nicolasın oyunculuğu olmuş.muhtemelen filmin devamını çekecekler umarım devamında daha çok sahneye ve aksiyona yer verirler!
isosonsuz
isosonsuz

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok daha güzel hayallerle gitmiştim filme.Sonu çok sıradandı bence.Ama şunu da söylemeden geçemiyeceğim: otomobillerle ilgilenen ve motor sesine bayılan biri olarak ghost riderin motorsikletinin sesi beni kendimden geçirdi.Yani film çok güzeldi de keşke sonunda o kadar klasik bir kahraman ve düşmanların başının (boss diyim de tam olsun) kapışması olmasaydı keşke. E ne olsaydı daha güzel olurdu onu da tam bilmiyorum. Ama eğlendim yani..
eTa-
eTa-

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Çok gereksiz bir film Nicholas Cage hatırına 5 verdim nasıl kabul etmiş bu rolü anlamadım. Akıcı bile değil.
Siyah
Siyah

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Nicolas Cage "Wild at Heart"taki gibi oynamış, bence çok da iyi etmiş, pek sevimliydi. Başroldeki kadının artık perdede memeleri dışında da varolabilmesini diliyoruz. "Sinema eleştirmeni" tabir olunan kişilerin "hoş bir seyirlik" diyeceği türden.
treador
treador

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Look In My Eyes , Feel The Pain ...
osman-kunt
osman-kunt

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mukemmel bi film super daha ne diyeim bilmiyom ki bu filmi sinemada izleyen hic bisi kaybetmez aksine cok sey kazinir bence hayatan bi 2 saati harcamak icin oldukca ii bi secenek............. herkese ii seyirler ne diyim baska suuuuuperrrrrrrrr
ukan
ukan

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
Aman allahım.Bu nasıl bir film.Nicolas Cage nin oyunculuğunu çok beğendim.Face Off tan sonra beğendiğim en güzel oyunculuktu.Filmim konusu beni çok etkiledi.Aynı durumda olsam sözleşmeyi bende imzalardım. :)) Herkese tavsiye ediyorum gidin seyredin.
nedimist
nedimist

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
bnce cok yanlış dusunuyo filme kotu diyenler harika bi gorsel yapıt olmuş valla 1 yıl aradan sonra ilk defa bi yabancı filme gittim oda hosuma gitti diyebilirim bnce nicolas cage ii bir iş cıkarmış goulmesi gereken filmlerden.
hueber-hueber
hueber-hueber

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harikaydı.Efektler muhteşemdi. Film çok gerilimli olduğu için komik bölümlerde koymuşlar. Bu bölümleri koymaları benim daha çok ilgimi çekti.