bewhy-2
24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Boş vakitte izlenebilecek bir film.. Ama böyle fantastik bir hikaye acak bu kadar yavan anlatılarak, bu kadar basit bir hale getirilebilirdi..Bence eldeki mallzeme iyi kullanılmamış. Ayrıca Nicholas Cage bu film için yanlış bir seçim olmuş bence..
Ben bu filmin çizgiromanını okumadım ama sanki çizgiromanla filmin arasında kopukluklar olduğunu düşünüyorum fena bir film değildi. İki sürücünün yolda beraber ilerledikleri sahne çok güzeldi. Aksiyon sevenler için iyi ama daha fazlası yok. 10/7
mükemmel bir film.espiri,korku,gerilim,heyecen,macera.aşk hepsi var.filme bugün gittim.yani bu yorumu sıcağı sıcağına yazıyorum.n.cage ve eva mendes iyi bir ikili olmuşlar.devamı gelecek filmin galiba.
film aslında güzel di çok güzeldi konu bakımından fena sayılmaz oyuncular desen zaten süperlerdi nicolas ve eva.izlerken biran bile gözümü ekrandan ayırmadım film su gibi akıp geçti izleyin pişman olacağınızı sanmam
Hayatımda ilk defa bir filmi izlerken yönetmen beni çileden çıkardı.Öyle ki,film vizyona girmeden önce,Daredevil’deki hatalarından ders aldığını,bunları tekrarlamayacağını açıklamıştı Mark Steven Johnson.Ama karşımızdaki Daredevil’in gölgesinde kalan bir film.Farkı yoğun görsel efektleri.Hadi tamam Nicolas Cage hazır düşüşe geçmişken filmin gişesiyle yeniden ayağa kalkmak istedi.Peki ya Johnson'Kariyerinin ikinci uzun metrajında elinde böylesine mükemmel bir karakter varken çekilecek film böyle mi olmalıdır'Johnny Blaze gibi bir karaktere komedi yaptırmakta mıdır maharet'Bütçesini zar zor kurtarmış olması seyircinin verdiği iyi bir cevaptır bence.
Marvelin anti kahraman karakterlerinden olan hayalet sürücü oldukça ilginç ve sürükleyici basladi ama ilerledikçe abartilari, saçmaliklariyla sikmaya basladiki son yarim saati o kadar klise o kadar basitki ne efekler ne Eva Mendesin basdöndürücü çekiciligi filmi kurtarmaya yetmiyor.Sonuç olarak Nicolas cage son on yilda bir sürüsünü çektigi fantastik kötü filmlerden biri olarak yer ediyor beynimize. 10/4
kesinlikle süper efektlerle dolu harika bir film.nicolas cage pek sewdiğim bi aktor deildir.fakat bu filmdeki performansını çok beğendim.ayrıca sürücünün şeklini şemalini çok güzel ayarlamışlar.
filmin puanını görünce şaşırdım bu filme göre fazlaca verilmiş bir puanayrıca allah aşkına filmde hiç gerildiğiniz bir an olduğumuefektlermiş teknikmiş iyi olabilir ama hiç te kayda değer bişiysi yok filmin(konunun çizgi roman olarak okunması eğlenceli olabilir)’izlemeden önce çok bişiy ummamıştım izledikten sonra da çok bişiy bulmadım’ desem hislerimi tercüme etmiş olurum herhalde:)
sabırsızlıkla bekliyorum filmi.. Nicholas Cage 'i bu filmde görmek çok güzel olacak. rolüne kendini kaptırdığı ve role çok yakıştığı resimlerden belli oluyor..
daha iyi olabileceğini düşündüğüm ama çok fazla eksik yönü olan bir film..mesela hiddenlar daha etkili olabilirmiş..onlarla olan sahneler daha uzun tutulabilirmiş ayrıca mephisto çok pasif gösterilmiş..bazı sahnelerde kendimi tutamayıp güldüm açıkçası gereksiz diyaloglar var..görsellik ve ses açısından kesinlikle çok iyi ama genele bakılınca vasat bir film..
Açıkçası bu tur filmlerden sinema izleyicisinin ne gibi bir beklentisi oluyor bunu anlamak çok güç.Sanatsal açıdan bakıldığında imdb’de ki 5.4 puan bile çok fazla bu filme.Fakat türü çerçevesinde değerlendirildiğinde gayet güzel...Fantastik bir film izleme tercihinde bulunduysanız havada alevler,heryerde canavarlar,bir mistik dünyayı kurtaran kahraman ve onun sevgilisi olmasından daha doğal ne olabilirki...10/8