Hayalet Sürücü
3,9

ilsalaron
ilsalaron

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Yine çok kötü ve başarısız bir Marvel Comics uyarlaması. Marvel Comics'in fantastik romanları çok başarılı ve dünyaca meşhur olmasına rağmen, film uyarlamaları (istisnalar hariç; Spider Man, Super Man ve Batman) gibi çok kötü oluyorlar. Bu sefer Ghost Rider piyasaya sürmüşler, yine çok karikatürize olan oyuncular, son zamanlarda en etkisiz Nicolas Cage performansı onun yanında bana göre Jennifer Lopez'le kötü oyunculukta yarışan onun gibi Latin kökenli Eva Mendez, bilumum karikatürden çıkmış misali karakterler. Bunlar en başarılısı bana göre kısa rolüne rağmen filmin anlatıcısı (aynı zamanda Müthiş komedi filmi ?Big Lebowski'nin? de anlatıcısıydı) Sam Eliot. Bunlar haricinde verilen paraya yazık.
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle beklediğimi bulamadım tat alamadım
merve357
merve357

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
konusu saçma falan yazanlar olmuş
öncelikle bu bir çizgiroman uyarlaması ve spiderman,superman,batman gibi filmlerde mantık aranmaz o yüzden bunda da aramayın

görselliğiyle büyülen gayet eğlenceli bir uyarlama
tizep
tizep

25 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Şu amerikalılar soğanın cücüğünden sarmısağın suyundan dahil olmak üzere akla gelen herşeyden film yapıyorlar. Marvelin oluşturduğu Ghost Rider karakteri sonunda beyazperde de boy gösterdi. Saçma senaryosu ilginç efektleri ile acayip bir film. Açıkçası beni sarmadı. Umarım Türkiyede çekilen ikincisi dişe dokunur bir film olur.
Sikimic
Sikimic

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Zannedersem senaryoyu 12 yaşında çocuk yazmış. Berbat ötesi rezil bir senaryo. Bu filmi Nicolas Cage’e yakıştıramdım.
yasoergin
yasoergin

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İlk önce Cage basrol oldu dıyınce sasırmıstım ama fılmı ızleyınce gorduk kı super oynamıs.Fılm zaten super;eglenceli fantastik tek kelımeyle harıka mutlaka gıdın gorun derım..
Barlas Omay
Barlas Omay

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film fena değil.keyifli bir seyirlik.özellikle motor süper.ayrıca diğer sinema severlere daredevil in yönetmen kurgusunu tavsiye ederim.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
Son olarak bende dostlarla 'Ghost Rider - Hayalet Sürücü' ye gittim...Nicolas Cage abimize saç ekmeleri değişik bir hava katmış :D Sonunda bir çizgi-roman uyarlamasında rol almayı başaran (daha önce Spider-Man’de Green Goblin,Constantine ve Superman’de oynamak için çok istekliydi) Nicolas Cage sonunda muradına erdi tabir-e caizse! Filmde Cage’in büyük hayran olduğu Rock’n Roll efsanesi Elvis Presley (daha önce kızı ile evlenmişti) ile kült film 'Easy Rider' a hoş göndermler var...Çizgi romandaki gibi fazla karanlık bir atmosfer beklemeyin ama eğleneceğiniz garanti ve son bir not müziklere dikkat...Yönetmen bir önceki 'DareDevil-Korkusuz' da Evanescence grubunu ve parçaları 'Bring Me To Life' ile 'My Immortall' parçalarını meşhur etmişti...
Ahmet Büke
Ahmet Büke

27 Aralık 2021 tarihinde eklendi
ruhu ele geçirilen motorsiklet sürücüsü falan.. fantastiğin dibine vurmuşlar.. O kadar abartmışlar ki.. Çizgi film kıvamına karışmış.. Olmamış bu ya… abartılı sahneler.. Şeytanlar savaşı falan… kötü bir film.. Birde sanki 2007 yapımı değilde 80 ler kıvamında bir film tadı var
Selcuk Genc
Selcuk Genc

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem bir uyarlama olmuş..
Plagueis
Plagueis

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel film olmuş da iyi bir marvel uyarlaması olduğunu söylemek yanlış olur.filmde bişeyler eksikti yani senaryosu bilinen bir senaryo gibiydi.çok etkileyici birşey yok filmde görsel efektler dışında.ama bunlara rağmen seyirciyi içine almayı başarıyor film ve nicolas cage yine harika.izlemenizi tavsiye ederim ama büyük beklentilerle izlemeyin 7/10
topak1983
topak1983

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
fılmde daha çok aksıyon beklıyordum ama neden se bır turlu bekledığım gibi çıkmadı sonunu da beğenmedım
onurdolanbay
onurdolanbay

24 Mart 2005 tarihinde eklendi
filmin kadrosu müthiş, gerek yönetmeni senaryosu oyuncuları olsun iyi bir kadro ve eva mendes in olması ayrı bir güzellik
byburak
byburak

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film ne yazıkki bekleneni vermiyor berbat değil ama iyide sayılmaz hayalkırıklığı neyazık ki benim için.
dante2304
dante2304

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
Hikaye fantastik sinema sverleri doyurur cinsten aslında. Ama insan biraz aksiyon yaratıcılık bekliyor dimi.Sanki ghost rider mahallenin en delikanlısı diğer kötülerimiz de yeni bıçkınlar ve hepsini un ufak ediyor.Hiç zorlanmadı abi. Ben hayal kırıklığına uğradım açıkçası, fragmanı izlediyseniz filmin bütün aksiyonunu izlemişsinizdir demektir.Boşuna gitmeyin fragmanı izleyin.