Hayalet Sürücü
3,9

ulasusta
ulasusta

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Açıkçası marvel çizgiromanları içinde zamanına ait en kaotik senaryolara sahip olan bir çizgiromandır, Ghost rider. Zamanının spawn'dır açıkçası ben heycanla bekliyorum.Dilerim ki senaryo sağlam olur ve Nicholas Cage iyi bir oyunculuk sergileyip bütün izleyicilerin hayran olacağı bir Ghost Rider olur. Umarım sırada Thor vardır çünkü marvellin en iyi karakterlerinden biridir Thor.
ilkerekleme
ilkerekleme

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
fragmanından da gördüğüm kadarıyla özellikle de, daha önceden takip edenlerin merakla beklediği, iyi gibi görünen, ayrıca yaşına rağmen, böyle zor bir rolün başarıyla kalkmasını beklediğim, holywood'un en iyi oyuncularından birisi olan nicholas cage'in performansını da merakla bekliyorum. iyi gibi görünüyor, ama tamamını izlemeden olmaz sağlam bir yorum... bekleyelim görelim...
karanlikkale
karanlikkale

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Çizgi romandan uyarlanma filmleri çok severim nicolas cage inde bu kategori içinde bi süper kahraman olmasıda beni mutlu etti ( en sevdiğim oyuncudur kendisi ) sabırsızlıkla bekliyorum... keşke Brad pitt, Jonny depp gibi oyuncularıda böle süper kahraman olarak görsek filmlerde
limp-devil
limp-devil

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Efektlere hayran kaldım. Tabi Nicolas Cage faktörünü unutmamak lazım. Filmi izlemek de fayda var :D
vincecarter17
vincecarter17

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence süper bir film
tiktak775
tiktak775

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben ce nicolas cage in her filmi gibi bu da güzeldir. ve çıktığı ilk gin sinemaya gidecem.benim sevdiğim en çok artist yabancı simemada nicolas cage bütün 90 lardan bütün filmlerini arşivliyorum bütün nicolas cage hayranlarına burdan selam yolluyorum
guilty571
guilty571

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok özlemiştim onu yeni bi yapımda görmeyi..gerçi o bi aktör temposuna göre arayı çok da açmıyr..ama bn onu farklı farrklı senaryoalrda seyretmekten oldukça zevk alıyrm...çünkü o hepinin üstesinde alnının akıyla geliyr..bu filmide oldukça farklı bi senaryoya sahip..ilginç açılımları da var..mutlaka seyreilmeli..
herkese iyi seyirler..
foxmolder2002
foxmolder2002

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filimin fragmanına bakılırsa film baya iyi özellikle notarla yapılan atlayıştan sonraki düşüş için dublore baya acıdım umarım film beklentilerimi boşa çıkarmaz çünkü film sır gibi saklandı genelde bu kadar saklanan filmler iyi olmaz ama bir nicholaas cage haastası olarak gidilir herkese iyi seyirler
egfurkan
egfurkan

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filimi merakla bekliyorum. Bu karakterin ürkütücü olması beni dahada bu filime çekio.Nicolas cage'bu filme çok yakışmış. Filimi merakla bekliyorum.
serpiltuncer
serpiltuncer

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bencede film güzel ama oyuncu yanlış tercih!!!aksiyon oyuncusu sırf isim olsun die konmuş gibi...
sinko1979
sinko1979

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yazmıyım diyodum ama dayanamadım bunca karizmatik aktörün olduğu hollywod endüstrisi
bula bula nicolas cage i mi bulmuş Allah aşkına ! iyi oyuncu ama bu rollerin adamı değil maalesef yanlış kişi seçimi olmuş......
logan351991
logan351991

14 Haziran 2006 tarihinde eklendi
benim en sevdiğim kahramanlardan biridir hiç böle bi çizgi romanını filan okumadım ancak fantastik 4 lünün çizgi filminde galactus u devirmişti ordan snra çok sevmiştim bir de hulk un çizgi filminde hulk u gebertiordu az kalsın çok güçlü güzel bi film olacağı kanaatindeyim
g-anubis
g-anubis

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Bence DareDevil beklediğim gibi çıkmadı fakat bu film bildiğimiz ghost rider gibi nicoles cage ilede çok şey vadediyor.

Vizyon tarihi 14 Temmuz 2006 yazıyor (Herhalde yurt dışında )
Fakat "Nagehan" dediği gibi 27 şubat ta girerse türkiyeyi unutsun çünkü o tarihe kadar filmin korsanları (Korsana Hayır) bile satıştan kalkmış olur...
ozansarikaya
ozansarikaya

11 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmi bende merakla bekliyorum teaser'ı izledim ufakda olsa fena değil ama aşağıdaki arkadaş daredevilin yönetmeni yapmış demiş eğer yönetmen oysa umudum az çünkü daredevil biliyorsunuz başarısız olmuştu ve efektler gerçekten kötüydü özelliklede bullseyeın motosikletli sahnesi...
ladyblue-87
ladyblue-87

13 Haziran 2005 tarihinde eklendi
sabırsızlıkla bekliyorum filmi.. Nicholas Cage 'i bu filmde görmek çok güzel olacak. rolüne kendini kaptırdığı ve role çok yakıştığı resimlerden belli oluyor..