Hayalet Sürücü
3,9

vural197524
vural197524

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
beklediğime göre çok vasat bi film.sadece bir iki efektten öteye gidememiş oysa ki çok farklı bir kahraman yönetmen yazık etmiş bu filme daha sıradışı olması gerekirdi
qya91
qya91

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlarınızla sinemaya gidip izleyebileceğiniz ve hoş zaman geçirebileceğiniz bir film.ama cd sini alıp evde izlediğinizde yer yer sıkılabilir,boşa zaman geçirmiş gibi hissedebilirsiniz.ama kesinlikle vasat değil.
prekazi16
prekazi16

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper film
nazhil-hilnaz
nazhil-hilnaz

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bencede fazla söze gerek yok...
fantastik ve cizgi roman la birlesince ortaya hakikaten güzel bir eser cikmis...
tabiki Nicolas Cage yide unutmayalim...
bu rolün hakkini sadece o verebilirdi diye düsünüyorum..ben filmi cok sevdim izlemeye ve izlettirmeye deger bir film.. 09/10
Murat Altinok
Murat Altinok

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok carter slade and johnny blaze sürüyo gidiyo müthiş olmuş
airborne87
airborne87

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten süper filmdi.Daha yeni Dvd sini izledim ve Görsel efektlere hayran kaldım.Efektler hiç bir filmde yok.Ama filmde bağzı yerler biraz sıkıcı hadi geçsin diyosunuz ama film genel olarak süper
sharpei95
sharpei95

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bence süperdi.Cage'den böyle bir film beklerdim.Galiba bu filmin ikincisi gelecek.
megstory
megstory

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bir başlangıç filmi olarak ele alırsak başarılı zaten çizgi romanda uyarlama olduğu için pek fazla da yapılabilecek bir şey yok ancak film özgün olsaydı kötü derdim. karakterler bekleneni veremiyor çünkü.oldu bittiye getiriliyor herşey. cage olmasa izlemezdim desem yeridir. yapımcılar cage’de iyi karar almışlar.
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film izlerken sıkılmayacak bir film bence.Konusu çok geniş olmayabilir ama yinede heyecanlı tempolu bir film.
bymustex
bymustex

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
iyiki de sinemaya gidip izlemedim.. yoksa gerçekten çok üzülürdüm. en azından benim bekledğim aksiyon yoktu. kötü karakterler ile olan mücadeleler çok kısaydı. ve de cage in hayalet sürücüye dönüşmesi çok daha görkemli yapılabilirdi. unutmadan filmin müzikleri de çok kötüydü... 10/5
frknylmz92
frknylmz92

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
nicholas cage e gitmeyecek bir roldü ama yine de güzel filmdi 10/8
druz-2
druz-2

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
evet nicholas cage in onca süper filminden sonra bu gitmemiş, ama bir kere de olsa izlemekte zarar olmaz fantastik görsel sıradan bir film
beck31
beck31

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Aksiyon dolu hos vakit gecirten bir filmdi
hafiz3
hafiz3

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Mutlaka izlyin super bir film insallah ikinciside cikar

oyunu zaten cikacakmis heyecanla bekliyorum
hakanaksan
hakanaksan

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Nicolas Cage gibi bir oyuncuya hiç yakışmayan gereksiz bir film olmuş.Vakit kaybı