Hayalet Sürücü
3,9

aysenur-figen
aysenur-figen

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
uzun zamnadır bu kadar özensiz baştan sağma bir film izlememiştim. filme sonuna kadar sadece para verdiğim için katlandım. nicolas cage' in performansı çok çok kötüydü... kısaca bu film tamemen zaman kaybı!!!
elmasuni
elmasuni

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yani ne denebilirki
güzel efektler ama daha hareketli bi film olmalıydı. çok basıt. vizyonda daha güzel filmler var bence. gittiğime pişman olmadım ama o kadarda değil
mmysassygirl
mmysassygirl

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmin fragmanına aldanıp giden biri olarak , tamamen suküt_ü hayale uğruyorsunuz.vahşi batıyla günümüz arasında gidip gelmeler ve araya serpiştirilen vampirimsi karakterler insanı gerçekten güldürüyor.yani kel alaka bir film olmuş . hele ki o replikler adamın gözüne sokulan mesajlar ..... komedi filmi kategorisinde hakettiği değeri bulacaktır.
aa-tamer
aa-tamer

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Hollywood ne zaman senaryoları değiştirecek merak ediyorum doğrusu.. Bir kahraman yaratılır ona özellikler bahşedilir, onun karşısına düşmanlar diklir falan filan... Ha bir de sevgili. Gerçeği söylemek gerekirse bıktık artık bunlardan.
1) Film çelişkilerle dolu
2) Sonu bana Blade i hatırlattı
3) Sinema tarihi bu kadar aciz kötü karakterler görmemiştir bence..
Kısacası ben filmi hiç beğenmedim..
faniseyler
faniseyler

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ya çok büyük umutlarlada gitmedim ama tamamen hayalkırıklığı çok çok şaçma boşa vaktinizi harcamayın benden söylemesi diğer yorumlara da saygı duyarım belki benim tarzım değil
bulent-tunc
bulent-tunc

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Ailece yani ben eşim ve 6 yaşında oğlum yorumlar üzerine filmi izledik. Tek kelimeyle verdiğim 20 ytl'ye yazık oldu. Pek tavsiye etmem anlayacağınız ama 5-10 yaş grubu çocukları olan hatta erkek çocukları olanlar sadece onların izlemesi koşulu ile filmi izleyebilirler.
ugureryilmaz
ugureryilmaz

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Kaç kere ''bitsede gitsek'' dedım hatırlamıyorum.
xyzw123
xyzw123

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
süper film ama nicolas cage bu filme gitmemiş gibi =)
ugurlifee
ugurlifee

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
(Nicolas Cage)bence bu film icin en son seçilecek oyuncu hiçte filme oturmamış..
sinko1979
sinko1979

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yazmıyım diyodum ama dayanamadım bunca karizmatik aktörün olduğu hollywod endüstrisi
bula bula nicolas cage i mi bulmuş Allah aşkına ! iyi oyuncu ama bu rollerin adamı değil maalesef yanlış kişi seçimi olmuş......