Hayalet Sürücü
3,9

tarhansimsek
tarhansimsek

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Fazlası ile kötü bir film. Aldığı puanının yanından geçmez. Hani Cage için izlenmiş ve puan verilmiş diyecem ama onda da bu filmde iş yoktu. 5/10 o da motorsiklet için...
nilat
nilat

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film güzeldi begenerek izledim Nicolas Cage güzel performans göstermiş aldığıma pişman olmadım izleyin derim begeneceksiniz ..
bob1982
bob1982

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film lerde fantastik kurguyu sevenler için ideal.efect ler göz dolduruyor. nicolas cage tamam iyi oyun sergilenmiş.ama adamın zaten karekteri canlı değil durgun bir yapısı var.keşke daha hareket li genç birisi oynasaymış. valla ben kendi açımdan bu tür filmleri sevdiğm için,aldığıma pişman olmadım.zevkle izledim. izlemek isteyenler yorumlara göre bakar izler. saygılarımla..
futbol-sever05
futbol-sever05

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
zaman kaybı... nicolas ve eva'nın isimleri sayesinde gişe yapmış bir film.
ozlemsahin1212
ozlemsahin1212

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bende şaşıyorum bu kadar yüksek puan alırya.bu kadar berbat bir film görmedim film her sahnesinde ne kadar iğrenç bir film demekten kendimi alamadım.yani o kadar kötüydükü anlatacak laf bulamıyorum.şurda kaç kişi kötü demiş salak gibi git izle yani kendime ne kadar kızdım anlatamam.sakın ama sakın izlemeyin valla pişman olursunuz.
Ayse K
Ayse K

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ben bu filmin çizgiromanını okumadım ama sanki çizgiromanla filmin arasında kopukluklar olduğunu düşünüyorum fena bir film değildi. İki sürücünün yolda beraber ilerledikleri sahne çok güzeldi. Aksiyon sevenler için iyi ama daha fazlası yok. 10/7
elessarali
elessarali

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar bu nicolas gace ne zaman seneryo ve yönetmen seçecek cok merak ediyorum. adamda yetenek olmasa tamam diyeceğim.Böyle giderse dibe vuracak
bestbudu
bestbudu

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
motorlu ve atlı hayalet süvarilerin beraber yer aldıkları sahne bence filmin en klas sahnesiydi.Cok iyi efektler vardı bence
vural197524
vural197524

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
beklediğime göre çok vasat bi film.sadece bir iki efektten öteye gidememiş oysa ki çok farklı bir kahraman yönetmen yazık etmiş bu filme daha sıradışı olması gerekirdi
bymustex
bymustex

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
iyiki de sinemaya gidip izlemedim.. yoksa gerçekten çok üzülürdüm. en azından benim bekledğim aksiyon yoktu. kötü karakterler ile olan mücadeleler çok kısaydı. ve de cage in hayalet sürücüye dönüşmesi çok daha görkemli yapılabilirdi. unutmadan filmin müzikleri de çok kötüydü... 10/5
fatality2383
fatality2383

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Sadece vakit geçirmeye yönelik bir film 1 ay sonra ben şu filmi izlemiştim çok güzel diyemezsiniz.Sinema da izlemeye değmez evde izlenebilir. 4/10
atakanozruh
atakanozruh

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bence Cage'e hiç yakışmayan, gereksiz absürt ve abartılı sahnelerle dolu tamamen ticari bir film. Çok gereksiz ve anlamsız bir senaryo ve baştan sonra saçma bir film. Sadece görsel efektleri iyi diye ve Cage'in hatrına 4 puan... İzlemenizi tavsiye etmem, zaman kaybı.
83ekimden
83ekimden

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok ıyi bir giriş;gelişme; ama nedendir bilinmez? yönetmen ölümle tehdit edilse?! anca bu kadar güzel kötü bitirilirdi herhalde? mükemmel efektler;iyi oyunculuklar;ama bu nasıl son.......yazık olmuşş...eeee bu kadar yorumdan sonrada bu film izlenir herhalde:)
ahmetturkgenci
ahmetturkgenci

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmde hiç üst düzey bişi yok ki geliyo hemen olduruyo adamları gidiyo. nicholas cage den beklenmeyecek bi film. begenmedim acıkcası.
alperzenger
alperzenger

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok geç oldu vizyondan kalktı galiba ama bir iki şey yazmadan geçmeyeyim dedim.Bilgisayar oyunu gibi film olmuş.Başlangıcı merak uyandırıcı,şeytanla anlaşma felan ama gerisi çok abartı.Zaman kaybı.Dvd si çıkınca tavsiye etmem tabi çocukca filmleri seviyorsanız o başka.