baburizmo
1 değerlendirme
20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İyi bir film değil eğlenceli bir film yani seçenelekleriniz az ise e hadi izleyim denilebilecek bir film. Oyuncuların ekstra bir performans sergilediklerini söyliyemiceğim. Yalnız Cage'in yanma sahnelerini iyi yaşattığını unutmayalım hakkını yemiyelim ama izleyenler farkettiyseniz 1 e 1 çekilen aksiyon sahneleri çok zayıf. Death Rider rakiplerini hiç zorlanmadan geçiyor yani efektler ortama giriş için çok başarılı ama tam şimdi film kopucak hazırlan derken bir anda bakıyorsunuzki olay bitmiş. Beklentinin çok altında bi film. Filmi izlememiş arkaşlar filmden çok şey beklemeyin ama eğleneceğiniz garanti (kısa da olsa).
bence nicholas cage in menajerini değiştirmesi lazım hiç role uymamış bence film beyazperdeye uymamış boş vaktiniz çoksa gidin ama bence kötü bir filmdi yönetmenin daredevil teki hatalar devam ediyor
Çizgi romanını okumuş değilim ama filmden aldığım izlenim bu karakterin saçmalıklarla dolu olduğu.Her süper kahraman filminde saçmalık olur ama bunda biraz fazlaca var.Açıkçası film beni özel efektler dışında etkilemedi.İzlerken doğru düzgün gaza gelemedim açıkçası.
senaryonun oldukça özensız oldugunu dusunuyorum. ve aynı sekılde oyuncu secımının de yalnıs oldugu kanısındayım. nıcolas cage yerıne abratmak gerekırse arnold shwartzeneger bıle daha basarılı canlandırabılırdı bu rolu (mübalağa). fılme oldukça buyuk beklentılerle gıdılmemesını soleyebılrım
çok özlemiştim onu yeni bi yapımda görmeyi..gerçi o bi aktör temposuna göre arayı çok da açmıyr..ama bn onu farklı farrklı senaryoalrda seyretmekten oldukça zevk alıyrm...çünkü o hepinin üstesinde alnının akıyla geliyr..bu filmide oldukça farklı bi senaryoya sahip..ilginç açılımları da var..mutlaka seyreilmeli.. herkese iyi seyirler..
filmi bende merakla bekliyorum teaser'ı izledim ufakda olsa fena değil ama aşağıdaki arkadaş daredevilin yönetmeni yapmış demiş eğer yönetmen oysa umudum az çünkü daredevil biliyorsunuz başarısız olmuştu ve efektler gerçekten kötüydü özelliklede bullseyeın motosikletli sahnesi...